Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
A doki ampullánként számol.
Nekem 80 volt a botox (1 ampulla), és azt osztotta el a problémás területeken.
Hyl.sav azt hiszem 65/ampulla.
Azt megkerdezhetem egy tol ig, hogy milyen arfekves a normalis?
Amit most tudok: 0,5ml lips 80 ezer
forehead ( surprise lines) is 1 area and between eyebrows( frown lines) is 2nd area. 1 area is 45( botox) 2 is 70. Ezt latom magamon hogy kell majd es ezt megkerdeztem. Ezzel kell szamolni akkor? Ti leutaztok ezert is a Kovacs dokihoz? Vagy kozelebbit kerestek?
Britney-vel nem beszéltem, de nekem kb 4-6 hónap alatt szokott kimenni a glabellámból.
Talán egy gyengébb glabellában tovább megmarad, vagy kevesebb kell bele, de az enyémmel diót lehetne roppantani!
Sziasztok. Orulok hogy ide találtam egy fórumon olvastam hogy a doktor úr csinálja a legszebb felvarrás és implantatum kombinációkat az országban. Viszont képeket meg nem láttam róla. Írna akinek az van és van naplója. Esetleg megkukkanthatnám? A simán felvarrásos képek is érdekelnének. Nekem is van amúgy naplóm igaz régi és csak konzultációk vannak benne meg az alapomról egy fotó.
Másik kérdés gondolom a doktor úrnál nincs lehetőség részletfizetésre?
Elni kenyelmesebb..fekudni melltarto nelkul lenni stb.
Az hogy a kulso hab hova tunik kb nem.izgat. ennyi erovel elhetnenk buraban is. Levego kaja viz kb minden karos. Ezt legalabb bevizsgaltak normalisan. Szerinted egy biosargarepa bio?? A fold/viz/levego teli van vegyianyaggal...vizsgaljak a repat? Igen...majd meghataroznak egy ertekhatart amig meg nem karos...majd evek mulva kiderul hogy hoppa megis karos..
35 éve létezik polyurethan implant. Soha sehol nem tudták rábizonyítani hogy valami bajt csinálna.
A silimednel is csak az volt a gáz hogy találtak valami nem oda tartozó részecskét a bevonaton. Ha valami egészségtelen ugyan úgy betiltják mint a pip implit. Azért 35 év az nagy idő ám.
Nekem ez a pu habos sokkal puhább mint a rendes implim volt. Az natrelle volt. Simán éreztem a széleket. Itt nem érzek semmit. Mondjuk 2 kb brutál kemény. Most meg 5 hónapos vagyok és vaj puha. De már régebb óta. A párom is mondta hogy hihetetlen hogy ilyen puha lett. Ő először meg volt ijedve hogy milyen kemény. Nekem a régi implim lotykolodott a cicimben .össze vissza mozgott az impli. Mikor hanyatt feküdtem rá kb 5 másodpercre puff szét estek oldalra a hónaljamhoz.
Persze most még csak 5 hónapos. De állítólag egyre természetesebb lesz. Mondjuk én azt szeretném ha így maradna. Egy idő után ugye már nem a szöveteidhez van tapadva hanem a tokban van az impli ami kepzodik körülötte. Épp ezért utána már nem olyan merev.
Ha valami káros lenne nem engedélyeznék.
Anita majd a doki megmondja. Én is mondtam hogy tehet implit is ha úgy látja jónak,de azt mondta hogy van elég saját állományom.
Szerintem neked is van :)
Később úgyis csökken a mirigyállomány (neked még valszeg sok év múlva) ráérsz akkor... De ne rám hallgass, hanem a dokira :)
Kovács doki több lánynál is javasolta már a 2 lépcsős műtétet.Első felvarrás,aztán második (kb fél év) bele az implant.Azt mondja,hogy így könnyebb eldönteni a páciensnek is,hogy valóban akarja-e az implantot,és a végeredmény is jobban kiszámítható.
Igaz,hogy így drágább,mivel 2 műtét,de jó ajánlatot szokott adni a második fordulóra :D
Kvink csinálta így.
Nálunk pedig talán Brii.
Ha nekem lenne szükségem hasplasztikara és mellplasztikara is,tuti hogy egyszerre kérném.
Ha van elég saját állományod akkor nem kell implantátum.
De ha nincs és szükséges akkor én jobb szeretném egyben letudni az egészet.
A fájdalomnál sokkal rosszabb volt,hogy egy hétig semmit nem tudtam önállóan csinálni,a gyerekemet először vagy három hetesen tudtam az ölembe ültetni,felvenni még később.
Szóval én személy szerint megcsináltatnék mindent egyidejűleg, ha már úgyis leesek a lábamról két hétre.