Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Nekem távolülőek a melleim, és sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy mekkora hézag várható köztük, mennyire tudja közelebb hozni őket, mert nem szeretném, ha a hónaljamba gurulnának.
Műtét előtt ezt át akarom beszélni vele, csakúgy, mint a bimbó helyzetét.
Nagyon jó hallgatni, mikor beszél, csak úgy árad a kompetencia. :D
Szerintetek a férjem bent maradhat velem éjszaka a klinikán?
Nagyon sokat számított nekem most is a jelenléte a műtét utáni órákban,de ugye Ágfalván bent kell maradni egy éjszakát.
Kedves Fórumozók:)
A "KovácsosLányok" Klub azoknak van, akik:
- már átestek a műtéten (bármilyenen Kovácsnál)
- van képes naplójuk
- a műtéti időpontjuk 2 hónapon belül van.
Admin rajtam kívül: Tiszike2, Vikinca, Medina34, Primadonna_j.
Megértéseteket köszönjük, és reméljük ti is hamarosan beléptek:)
Később megírom majd a tapasztalataimat egy naplóban, csak össze kell szednem a gondolataimat, illetve szeretnék még elmenni egy dokihoz, aki közelebb is van, meg az ő oldaláról “nyúltam” a képeket, amiket mutattam Kovács dokinak.
Röviden annyi h nagyon szimpatikus volt, semmi sallang (korábban írtam h voltam egy másik “dokinál”, aki akkora tahó volt h majdnem elvette a kedvem az egésztől). Azt gondolom magamról h szerencsés alkat vagyok, csak pici a mellem. És ezt a doki is látta, ehhez mérten nem futottunk fölösleges köröket. Elmondtam h mit szeretnék és mit nem. Mutattam fotókat, ez alapján ő pontosan tudta. Meghallgatott, lemért, kirakott néhány implantatumot az asztalra. Elmondta a véleményét h szerinte az alkatom elbirná a nagyobbat, de látja rajtam h hezitálok, ezért kihangsúlyozta h a nagyobb egy sokkal feltűnőbb didi lesz és megérti ha a kisebbet választom. Azt mondta h ha biztos a műtét, berendeli mindkettőt és a műtét előtt egy órával is eldönthetem h melyiket szeretném :)
A lényeg h kedves volt, segítőkész és lényegretörő :) Nekem ennyi elég! :)
Én amit eddig láttam az nem volt szép heg. Szóval eleve nagyon furcsa hogy egyből lezerezik. Lehet hogy meg kéne inkább tanulnia varrni. 😁😁😁
Nekem is varrva van.