Dominik rejtélyes eltűnése (beszélgetés)
Én is kiengedem a gyerekem az udvarra, sőt van egy kutyánk is aki szintén kint van. Bár más kategóriás mint ezek a kutyaviadalokra kiképzett agresszív harci kutyák. És tudom hogy nem kell sok idő amíg megtörténik a baj.. de..
Hát erre ami ezzel a kisfiúval történt nem találok szavakat. Mert az még egy dolog a saját kutyájuk szétépte de hogy bírták ezek után kivinni az erdőbe és elásni?, Hát ez nem fér a fejembe
Nekünk is van egy de megfelelően el van zárva. 4 kicsi gyerekkel frászt kapnék ha itt rohangálna.
Engem hiába nem bánt de a gyerekeket...:-)))))
"Méltó" büntetés az anyának nem mondható valaminek: még 5 évet is kaphat felfüggesztve.
Na ez a pont amikor felfordult a gyomrom. Még sajnáljuk is, hogy megbüntetik? Egy gyorshajtásért jobban meghurcolnak, mert veszélyeztetted a többi közlekedőt, az ilyet meg csak úgy szabadlábon engedik védekezni? Honnan tudta, hogy meghalt? Miért nem rohant mentőért, orvosért? Sutyiban elássák holott nem tehetnek róla? Ez is csak mese, egy horror mese, egy anya a végletekig küzd a gyerekéért, még akkor is ha már nincs remény.
Mondjuk ha én harci kutyát tenyésztek(amit soha nem fogok),valószinüleg tisztában vagyok azzal mire is képesek,mivel én "okítottam" őket,gondolom főként ölésre...ezekből kifolyólag nem engedem a családom,főként a gyerekem közelébe,nemhogy együtt játszani...ez már a felelőtlenség teteje!!!
A kutyákkal semmi bajom,sőt....volt exszomszédokkal vita rég,mivel szerintük túl nagyok,túl mérges kinézetüek voltak a kutyáink...ez más tészta,nem erről van most szó...
A börtönben tényleg megnézném a kedves szülőket a rabtársak között...mármint ami marad belőllük...nem vagyok én vérszomjas,ááááá dehogy,de ha ilyeneket hallok....:-((
Szerintem ezek nem emberek!!! :-((
Szobazsuval teljesen egyetértek!!!!
Még azt sem érdemlik meg, hogy éljenek!!!
A legkevesebb az lett volna, ha felvállalják, h a felelőtlenségük miatt halt meg a gyerekük!!
Ehelyett egy szánalmas mesével próbálták menteni a magukat!!!
Hát anya az ilyen???!!!
Legszívesebban odalökném a harci kutyájának, hogy érezze min ment át a gyereke!!!
Szörnyű, h léteznek ilyen lelkületű "anyák"...vagy mik!
Hát szerintem sem legális ebből élni. :(((
És vajon a Panda kislánnyal mi lehet? Ő tényleg elveszett?
Szegény kisfiú!
Ezek az emberek a börtönbe meg lesznek lincselve az tuti.Ott legjobban a gyerekgyílkosokat meg a pedofilokat utálják.Egy ismerősöm mesélte akinek a szomszédja börtönviselt volt....Meg is érdemlik...
Biztos nagyon gyorsan történt. A gyerek eltűnése utáni napokban egy harci kutya tetemét meg is találták az udvarukban elásva. Az lehetett a tettes, nyilván végeztek vele, de a gyereken már nem tudtak segíteni.
Az apának egy falkányi állata volt, viadalok céljából, ebből élt - ezt írták.
lehet, hogy mire reagálni tudtak volna, addigra a kutya már "végzett". elég hatékonyak ám ezek az ebek, tudják hova kell harapni, hogy a zsákmányt leterítsék :((( és ha valamire ráharaptak, akkor egyfajta szájzárat kapnak, szóval nem tudják elengedni amit elkaptak... ezért is ilyen veszélyesek.
szerintem a szülők mire tenni tudtak volna valamit, már késő volt...
de nagyon beteg dolog, hogy ilyen mesét találtak ki... a börtön elől még lehet, hogy meg tudtak volna ezzel menekülni, de a lelkiismeretük elől soha.
nnna... ezért kell inkább macskát tartani kutya helyett!:)))
(mondjuk én nagyon szeretem a kutyákat is, volt is kutyánk a telken amíg kisgyerek voltam... mondjuk az minden volt, csak harci kutya nem:)))
A " szerető" szülőket bezárnám a kutyák ketrecébe és gondjaikra bíznám! A szegény kisgyereknek így kellett meghalnia, ez méltó büntetés lenne számukra! Arról nem is beszélve, hogy a rendőrséget hónapokon át félrevezették a meséjükkel amit kitaláltak.
Remélem Dominik nem szenvedett sokat.:(
Nagy baj lehet a fejükban ha ilyenre vetemedtek, hogy ők elássák a gyereküket és ilyen mesét találnak ki az állÍtólagos eltűnésére. Minek gyerek mellé harci kutya?? Ha így alakult akkor legalább a felelősséget vállalta volna az apa akié a kutyák voltak!
Pontosan így van, de ne írd, mert a te fejedet is leszedik:)
Egy biztos: egy ember élete, mindig többet ér, mint egy állat élete, de nem lehet kérdés, hogy itt ki volt a FELELŐS:
További ajánlott fórumok:
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Mi az élet rejtélyes üzenete számunkra?
- Melyik 3 könyvcímet említették az Utazás a rejtélyes szigetre c. mozifilmben?
- Tudtok olyan sorozatokat, amik hasonlóak mint pl. a Rejtélyes igazságok, Rejtélyes városi legendák?
- Diana hercegnő rejtélyes halála.