Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt? (beszélgetés)
Koplalas es idegesseg egyutt, ezzel tudtam frankon fogyni.
A csodadietakban nem hiszek, lebojtolgetek, az jot tesz.
Sziasztok!
Négy hónap alatt 28 kilót. Sok víz, sok víz, még több víz, napi min 1000mg Cviamin 2g L-Carnitin. Ezek a mankók. A "titok", hogy vettem egy gyermek étkészletet, és abból kajáltam. Fullra raktam mindig, jó érzés, hogy megpúpozott tálból ehetek. hehe Sokszor ettem, ha megkívántam akkor BÁRMIT, csak gyerektányérból...
Azóta egyetem+gyerek+háztartás= plusz 19kg. Tegnap előtt kezdtem újra, mert gáz tükörbe nézni. :)
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne, mert az én tapasztalatom az almaecet kapszulával a tiéddel megegyező.
Már túl vagyok az 5.X-en és azóta csak gömbölyödök, és sajnos nem arányosan.
90 napos diéta, -14 kiló.
Félév alatt szedtem vissza ebből 7 kilót (hát kérem szépen, pizza, süti stb... dőzsöltem:) )
Káposztaleves,kúra végeztével mályva tea.
-12 kg.
1 hónap alatt.(ami nem egészséges,természetesen!)
És azóta sem jött vissza!:)
Akmaecet kapszula:14kg minusz.
1 év alatt.Szép lassan, és természetesen.
Sziasztok? ide kicsi sikertörténeteket várok:)))
Kíváncsak vagyunk, kinek mennyit, s mitől, meg persze mennyi idő alatt sikerült lefogynia?
Sziasztok! röviden: 7 hónap alatt,2 hetente 1kg-tól szabadúltam. Nem éheztem tornáztam.Étrendemen
sem nagyon változtattam. Kenyér helyett zsömle.
Több saláta,édességnek túrórudi.Étkezések előtt almaecet.1 dl vízbe 1/2 ek-nyi. Napi 2-szer. Felvágottnak csirke vagy pulyka, és husinak is.
Sok hal,és csak olajjal főzök. Sok sikert!!-annak aki betartja. Mérlegre csak 2 hetente:))
ez durva felismerés! :O
nem lenne az neked jó...hiszen az anorexia lényege h tökremész...azt szerenéd?
Jajmár, dehogy akarsz anorexiás lenni!!!
Én nem tartom vészesnek a 167 cm-eredhez a 60 kilót. Mitől érzed kövérnek magad??
Sziasztok!
Kétségbe vagyok esve! 167cm vagyok és 60 kg.Pár hete láttam a pro ana mozgalommal kapcsolatos filmet. Megdöbbentem,rájöttem hogy anorexiás akarok lenni.
Kérlek segítsetek lefogyni!!!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudja valaki milyen diétával fogyott le Palik Laci?
- Ki mennyit fogyott paleolit diétával és mennyi idő alatt?
- Ki mennyit fogyott, mennyi idő alatt a 90 napos diétával?
- Ki mennyit fogyott eddig? (2010.jan.1-óta) Melyik diétával, és mennyi mozgással
- Ki mennyi idő alatt, milyen diétával mennyit fogyott?
- Ki hány kilót fogyott le a 90 napos diétával?