Diéta hétfőtől? (2008. 01. 07.) (beszélgetés)
Hol vagytok Lányok?
Elfogytatok??
Sziasztok!
Végre mérleg közelébe jutottam : 1,5 kg... :)
Szóval szinte semmi!!
Ettől függetlenül tovább fogyózok, de gyakan megingok, lehet azért csak 1,5 kg?
A bicajozást abba hagytam, mert egy kicsit sok már.
Jó éjt!
kifogás mindig van (én is szoktam gyártani:)
felteszek nektek egy videót, igazából egy reklám, angoll nem tudóknak mondom, hogy egy kosaras sorolja azokat a kifogásokat, hogy miért nem edzene ma pölö:
ma fáradt vagyok, fodrászhoz kell mennem, bepisilt a kutya satöbbi, gondolom nem kell megmondani mivel szoktuk ilyenkor győzködni magunkat, az igazi nagy csattanó a végén lesz, várjátok ki:
(annyit, hogy a fiatalembernek valóban oka lenne "lustálkodni")
Ez jó hír!!
Köszi! :)
én egyébként ma kezdtem...
Mérlegelés eredménye (közvetlen kaja után...előtte elfelejtettem): -3 kg
Vizsgám eredménye:5
Mindkettőtől happy vagyok, bár mehetett volna le több is!
Köszke, hogy gondotál rám:p
Sziasztok
remélem mindenkuinek jól megy ,én elég jól birom ezzel nincs gond csak néha rámjön : azúgyennékvalamit című nóta.
teával eltelítem magam ,tulajdonképpen nem vagyok éhes ,csak ez a nyavalyás kisördög aki mindig enne ,ez piszkál
Szia!
Én úgy gondolom, hogy 3-4 db virslit nyugodtan megehetsz a husi helyett... Jó étvágyat!
Sziasztok!
Az "1 nagy steak"-et kb. mennyi virslivel lehet helyettesíteni?
Köszi!
Hú de felgyorsultak itt az események!Gratu mindenkinek csajok!Én holnap megyek vizsgázni!Nagyon parok!A tanulás miatt a mai napi torna is kimaradt!De éjjel melóztam, így az egész esti rohangálás asszem ellensúlyozza a mai tornát, mármint a hiányát! Apropó súly....holnap mérlegre állok! Szurkoljatok nekem a holnapi vizsgámhoz, meg persze a "mérlegelés"hez!
A továbbiakban jóéjt!Holnapra szép napot és kitartást!:D
Szia!
Nagyon finom,kicsit félve vettem meg,de semmi extra.Hasonlít a felvágottra. Nagyon finom.
köszi neked is
nem tudom ,hogy észrevettétek -e hogy eltüntek a boltokból a Norbi rudi és a puding.....én általában ezt a kettőt vettem és néha a Norbi párizsit ,bár ezt nem néztem meg hogy van-e még,mert mostanában nem kerestem.
Nagyobb üzletekben néztem és már vagy 2-3 hete a rudi talán régebb óta nincs.
Kedves Macilány!
Nincs mivel dicsekednem ezért nem írom le a mérlegelesemet! :((
Sziasztok
megőrülök most mérekeztünk a férjemmel ,neki 3 kiló minusz ,nekem meg "csak " másfél.
Az igazsághoz tartozik ,hogy ő keményen betartja , nekem azért vannak kilengéseim....a jövőhéten még jobban belehúzok
remélem ti isa !!!!!
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Kezdjünk tiszta lappal hétfőtől, bármilyen diétával..
- Káposztaleves diétát kezdenék hétfőtől
- Ki tart velem, hétfőtől folyadéknapot tartok, utána meg diéta.
- Hétfőtől (2013. jún. 3.) kezdem a Dukan diétát, ki tart velem?