Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Fagyasztóba dobtam a moslékom :) Nagyon kegyetlen íze van :S
A kapszulát még be kell szereznem a héten.....
Jaaaa, értem:D de azért ne vidd túlzásba:)
:D fura ízlése van:DD
Ennek a teának mocsár szaga van, akárcsak a málnalevélteának is volt :S
Persze elfogyasztom a cél érdekébe. Talán ez is hozzásegít, hogy visszakapjam régi formám...
A randimra jó formába akarok lenni.
Képzeljétek?? Pici lányom azt vacsizott, mint én :) Persze tea nélkül. Rákapott a puffasztott rizsemre és a köles golyómra is :)
Ma reggel túrórudit ettem, délbe sajtos stanglit, vacsira 3 szelet puffasztott rizs lesz natúr joghurttal és a mályva tea... Megpróbálok már koplalni....
Ha éhes leszek majd iszok...
Wááááá. Mennyit bírtok írni, ha nem gond nem olvasom végig.
Ma vásárolgattam.
Vettem mályva teát, mert olyan lötyi vizet nem találtam sehol. Persze teát sem kapszulával :S
Este megiszom majd az adagom húzóra :S
Tuti pocsék íze van, de hátha...
52kg vagyok :) Hurrááá, ja és evés után :)
Vettem magamnak egy tök jó fehér felsőt, aminek nagy a dekoltázsa és nagy nekem. Hogy miért? Mert nagyon tetszik és motiváljon a cicizésre :)
este 11 körül szoktam meginni a teát addigra rég nem eszek max 6 kor szoktam enni.
és a hasmenés reggel van 6 körül. este csak felszivódik a tea vagy nemtudom...
jó reggelt, na bejött az esti minusz fél kiló:D
86 vagyok, tök régen voltam ennyi utoljára:DDDD
:DD köszönöm, Te is:DDD
Neked is jó éjt:)
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?