Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
melyik villát? a vasasat vagy az evőeszközöset?
vagy a budai villát?:o)
:oD
ez édes volt:oDD
Rékát? nem tom, rákeresel, sztem ki kő' dobja...
én úgy kaptam ajiba
Ez jól esik:o)
Ez azért van, mert exem junior vb-s volt, gyúrós. Kilettem okosítva:o)
Lányokkal is hasonlóképp szoktuk, de aztán nagyon emlegetnek ám...
Olyankor átmegyek terminátorba, amazonnal vegyítve, nincs könyörület:o)
csajok én most jót nevettem... mondtam chiunak h ma ettem ananászt mert az égeti a zsírt
egy óra mólva(most) mondtam neki hogy olyan égett szag van itt. aszongya "biztos az ananász" mondom mi, azt már megettem "hát égeti a zsírt" XDD
nA, ami nagyon bejön-de ne szidjáááá...:o)
Fogsz 2 db palackot 1/2 literes.
Bemelegítés után nyomsz fel 4x8-szor, viszonylag gyorsabb tempóban, utána oldalemelés 4x8-szor, de nem a csípó mellé, hanem eltartod és csak vízszintesig.Utána felemeled vízszinesig és a vízszintől mrelgeted olyan 30-40 cm-t fölfele(vízszint, föl,vízszint-föl) utána megtart vízszintben és húzod hátra 4x8-szor.
DE tükörben jó, mert látod,mennyire megy lefele...
Tartsd fent!
utána kitartod a súlyt ás forgatod , nem túl gyorsan 4x8-szor. Kezdés előlről , 4 sorozat nyerő, de akkor,ha nem rakosgatod le közben...
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?