Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
nem tudom, megkérdezzük a tegnapi 3 sört, 1 gin tonikot és a 2 bacardit és a kisfröccsöt? XD
elég rég nem iszom a teát, csak hétvégén fogom
Az finom, csak sztem nagyon hizlal:D
Nem lehet, h a mályvateától rossz a gyomrod?
jajj mennék már haza T_T
ma kihagyom a korpát mert nem akarok vukkolni... nem jó a gyomrom így sem...
reggelire ettem egy szenyót, aztán 1 kétszersültet és most kínaiból valami illatosz omlósz cikee... XD
Sziasztok!
Juj én ma eszek tortát....
Szia(sztok)
Nem tudom. Nekem megjött a leg magic-em. Ma már használni is fogom. Hát napi 3szor 10perc tuti hatásos lesz.... Tökre örülök neki, hogy könnyebb lesz formálni a belső combom és a popsim...
Ma még nem ettem semmit. Most keltem fel. Lizivel anyu volt. A lovagommal 2ig beszélgettem, aztán 3 körül felkelt a lányom. Ő nézte a mesét én meg ugra bugráltam addig, hogy hasznosan menjen el az idő..
Ma a vacsim 1 barack lesz és 1 alma. Remélem nem fogok éhen halni....
Ha mégis, akkor eszek puffasztott rizst...
nekem nem olyan rossz :D
Ma tök elfoglalt voltam melóhelyen,mondjuk nem munkával haha...rohangáltam össze vissza mint a mérgezett egér, nem is volt időm enni
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem voltam mostanában, de vendégek voltak hétvégén, meg németen voltam tegnap meg ma, nagyon elfáradtam :S Nem nagyon ment a diéta, se a torna 4 napja :S:S Ti hogy vagytok?
A mai teámba belefacsartam 1 citrom levét. 4 jég bele és már egészen tűrhető íze van. Már kortyolgatom. Nem szeretném, ha reggel 9 körül hatna, amikor lehet épp randizom :)
Kicsit kellemetlen lenne a dolog :)
Mától még keményebben edzek.... Túl vagyok majdnem 1 órás helyben kocogással magas térd és sarok emeléssel.
Merre vagytok?
Én reggelire natúr joghurtot ettem zabpehellyel, ebédre tök főzeléket.
Bicepszre és cicire megcsináltam az edzésem felét. Most a hasazás közbe írok nektek. Kell egy kis pihi.
Majd jön a popsi és vádli..
Ha ma adják fel a leg trénerem, akkor az elsőbbségivel mikor jön meg?
az a gond hogy kb 10 éve tudom hogy ha odafigyelek akkor tudok fogyni
csak vannak olyan periodusok amikor annyira más foglalkoztat és nem a sulyom, hogy tojok a mérlegre már csak ezekre kéne kitalálni valamit
a kaja helyett kéne valami más ami gyorsan hat stressz esetén és megnyugtat
vagy passz erre még nem jöttem rá
ami miatt visszaszoktam hizni az a péksütik szendvicsek meg rostos szénsavas üdcsik, jaés a nagy családi kajálások rántotthus ből napi 8:D
akkor is észnélkéne tudni lenni amikor stresszes időszak jön, mert ez azért elég gyakori manapság
-kertészkedéssel probálkozom
-szobabicoval
-mondjuk a séta jó volt de elmaradt
-tv nézés
-hoxa
ilyesmik de a kaja a legjobb nyugiszer, kb mint kisbabaként:d
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?