Diéta és sport együtt - tart velem valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem nagyon tudtam most feljönni, nem voltam netközelben.
Ma megyek a tófutásra, és úgy döntöttem, nem 1, hanem 2 kört futok, azaz 14 km-t. 11kor kezdődik... húh, kérlek drukkolojatok nekem, mert ennyit még soha nem futottam egyszerre. Muszáj lefutnom :-)
Aműgy mindenki nagyon úgyes, jó ez a fórum:-)
na meghoztam a tartozásom:
derék: 83cm
has: 95cm
comb: 61cm
mell: 96cm
felkar: 34cm
ma ráálltam a mérlegre is, mert nagyon kíváncsi voltam, és jól éreztem, hogy ment le egy pici.. :) de a súlyomat majd hétfőn írom be újra.. :DD
de aranyos vagy :) köszönöm :) már valóban sokat változtam, de még van egy kicsi meló hátra.. :))) a tavalyi morcára rá sem ismernél a mostani képeim alapján az biztos.. :)
Alexandra: az egyik a 200%, a másikat holnap megmondom, mert nem emlékszem a címére:)
És a hajad is sokkal jobb így:-)
A fiúkon meg látszik, mekkora rosszcsontok:-) Mint a mienk:-)
Neked melyik tornája jön be alegjobban, ha a fogyást vesszük?
Amúgy megnéztem a képedt: sztem igenis jól nézel ki:-)
"bár a felüléseket sem aprózod el.. :)"
akarom mondani a fekvőtámaszokat.. :D
Sziasztok!
Én ma nem tdtam futni, nagyon össze-vissza napom volt:-( De nem baj, holnap pótolom!!!
morcának: Változó, hogymennyit. A fekvőtámasz nagyon kevés,mert azt csak most kezdtem, így 3x4x 10-15 db-ot. Flülést azt sokat. Általában 2 perceket mérek, ezalatt 75,75,70 darabot 1 perces pihenőkkel, s hasprést középre, jobbra, balra 25, 20,10 darabot. De sztem holnap kipróbálom Béres Alexandra egyik tornázós cd-jét 3200 m futás után. Csak remélem, h nemlesz tőle izomlázam, rossz lenne vasárnapúgy futni:-)
Bbibe: leírom, rendben, de ne nevessetek ki, ha nem sikerül valami jól:-)
na holnap én is lemérem magam ilyen alaposan és beírom én is.. :) nehogy már kimaradjak.. :)
én ma nem tornázom, ma nagyon durva napom volt.. :(( de holnaptól megy tovább a nyúzás.. :)
Amit megígértem nektek!
Ma mértem őket...
Mellbőség: 100
Derékbőség: 87
Has: 99
Csípő: 113
Comb: 69
Felkar: 34
Testsúly:82kg
ÜGYIK VAGYTOK!!!! Én annyira örülök nektek!
Ramoona majd vasárnap írd meg légyszi mennyi idő alatt futottad le a távot!
Ja, és ma 51 percet tornáztam. Nagyon fáradt voltam. De holnap még durvább lesz, mert 60 percet fogok edzeni és 60 percet fogok a barátnőmmel kickbox aerobickozni! :)
sziasztok :)
na jelentem ma is tornáztam :) és azt is elárulom, hogy ti voltatok a "mozgatórugók".. :)) az az igazság, hogy a nagy fiam elkezdte most az ovit hétfőn és teljesen felborult a napunk, így csak este 10 körül tudok nekiállni tornázni.. olyankorra már azért rendesen elfáradok, elég nehéz hozzáfogni, de benéztem ide, láttam milyen ügyesek voltatok ma is és nem akartam lemaradni.. :)))
Ssziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, most pótolok.
Tegnap csak rövidebb, de intenzívebb futás volt, 3200 m, és megcsináltam mellette a kötelezőket: fekvő, felülés. Nem mertem többet sportolni, mert sokat álltun a nap folyamán. A temetés totál kikészített, és mit csinálok ilyenkor??? Hát eszek! Így nem bírtam, és csaltam, megettem este egy szelet párizsis kenyeret:-( De nem baj, ledolgozom.
Ma hosszabb távot futottam, 9600 méter. Utána már nem csináltam semmit. Úgy dönptöttem, hogy bármilyen jó is az idő, vastag pulcsiban futok - sokkal jobban izzadok úgy:-( Annyira nagyon jól esett a futás, miután átjutottam a holtponton:-)
Holnap és holnapután csak rövid, intenzív futás, mert a szombati pihenő után vasárnap Tata tófutásramegyek, ami 7 km, és azt minél jobb eredménnyel szeretném lefutni.
Ma kb. 750-800 kalóriát ettem meg. A 600 tényleg kevésnek bizonyult:-)
Már alig várom, hogy hétfő legyen, és mérhessem magam. Kíváncsi vagyok, ér-e valamit :-)
Mindenki nagyin ügyes!!!! Jó, hogy ennyien vagyunk itt:-)
Nahát, épp ma említette egy ismerõsöm az L-carnitint :) Tényleg olyan jó?
Nagyjaból ugyanannyit sportolunk. Nekem a kedd, szerda és péntek a biztos napok, emellett pedig vagy szombat vagy vasárnap, esetleg mindkettõ ha nagyon unalmas hétvégénk lenne :)
Sziasztok!
Én ma kb. másfél órát tornáztam. Fél óra ellipszis, 20 perc bicikli, a többi súlyzózás. Emellett fél 9-tõl 1-ig folyamatos mozgásban voltam, el is fáradtam kicsit :) A diétát is sikerül betartanom.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Ki tart velem? Diéta, életmódváltás, sport
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- LEVEL diéta! Ki tart velem, együtt könnyebb!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!