Depizős fórum, avagy más problémái megnyugtatnak... (beszélgetés)
Az tényleg nem jó, ha valaki mindig panaszkodik, mint ahogy az sem, hogy ha csak a jót látja. Viszont sajnos vannak az életnek olyan időszakai (nem állandó), hogy az ember belekerülhet egy helyzetbe, és képtelen másképp reagálni. Idő, mire elmúlik.
De ez nem jó ezzel csak a szőnyeg alá söpröd a saját problémáidat.
A segítő szakmák egyébként hemzsegnek az ilyen emberektől-nem tudják megoldani a saját problémáikat, ezért elkezdenek másokéval foglalkozni, és ezzel kendőzik el azt, hogy nem tudják a megoldást.
Mint írtam az állandó panaszkodásról beszélek, nem a rossz napokról, mikor éppen tele van a hócipő.
:)
Hát egy kicsit megdagadt a fórum. Nos, azért egy magyarázattal tartozom. Az, hogy ez engem felemel, az alatt azt értem, hogyha más problémáit hallgatom, az enyém kisebbnek tűnhet, esetleg akkor az ember nem feltétlenül a sajátjával foglalkozik. Ha valami megnyugtat, az már felemel.
Ez igaz,de talán sok embernek van olyan napja amikor semmi sem jó .
ez a jobbik eset szerintem!
Van különbség a lelkizés, kibeszélés, illetve az állandó öncélú megoldáskeresését totálisan nélkülöző panaszkodás között.
nálam csak annyi hogy nem jön a kistesó.és most azért vagyok depis mert 47napja nem jött meg és mégse vagyok terhes.nagyon késön volt pém.idegörlö ez a hónap.
akkor marad a gobelin. az is nagyon szép munka.
A gyöngyözéssel van egy kis gondom,mert balkezes vagyok , egy-két fogás nehezen megy,pláne,ha könyvből szeretném csinálni, így ritkább a siker,van mikor csak szenvedés,mert nem olyan amilyennek lenni kellene.
igen. köszönöm.
szinte ott volt az összes képem, most meg már a gyöngyeim is ott lesznek...
Ugye jó terápia?Engem tökéletesen megnyugtat.Gratula a kiállításhoz,így látatlanban is biztosan csoda szép lehetett.
most ezt nem értem....menjek bele a bizonytalanba????
nekem állandóan kérnem kell, amikor nála meg van, hogy több mint 100ezer ft van. nekem meg kenyérre való nincs a pénztárcíámban:((((((((((
nem tudom, egy gyerekre most mennyi....
Jézusom,normálisabbat hát nem tudom azt tuti hogy én biztos a bizonytalanért nem hagynám... Elég nehéz ilyet találni nálunk szerencsére a férjem haza adja az összes pénzt én osztom be így nem kel kérnem semmire:)Igen én is a családit fogom kapni ami ugye egy gyerekre 12200ft?(((
az szép, én is gobelinket varrok és gyöngyöt fűzök....már volt egy kiállításom, most készülök a következőre.
Keresztszemest,vagy gobelint,de ünnep függő karácsonyi terítő,adventi naptár...,mindenféleképpen odafigyelős dolgot,engem nagyon megnyugtat,és még sikerélmény is van:-)
a diliházról annyit: SOHA NEM FOGOK ODA KERÜLNI....nyugtatót szedek és B vitaminokat....csak így tudom kibírni. most is beleordított a fülembe és elment horgászni...
hát nekem már lejárt tavaly. most már csak a 26600 családi pótlékot kapom:((((((( munkám nincs, úgy kell KÉRNEM mindig pénzt a férjemtől...és tényleg nem lehet beosztani. elmegyek a boltba: 10000. és nézem, mi mennyi volt, amikor alig vettem valamit...
hogy meddig bírom ezt? nem tudom. vagy találok valami munkát vagy egy másik, de jobb és megbízhatóbb hapit: szerinted van ilyen??????????????????????????
Szia épp te naplódat olvastam végig:)Hát nem tudom meddig fogod még ezt bírni de én már tuti a diliházba kötöttem volna ki ki tartást:))Hát igen a pénz be osztás az nem megy könnyen nekem sem pedig a férjem nem keres rosszul és én is ugy vagyok mint ahogy te nekem is most fog le járni a gyes-em:((
hidd el én sem.......
2 gyerek mellett szerintem senki sem
de jó lenne nem? cak néha........
ha megteheti................. de nem.....én nem tehetem meg...
a fiam most nincs itthon, segít apunak követ lerakni a családi házunknál.....a kislányom épp most nyöszörög....
néha kell az ilyen is.Jobb fel sem kelni az ágyból ha az ember megteheti
igen. kettő. a fiam 13 éves a kislányom 3 éves.
További ajánlott fórumok: