Depizős fórum, avagy más problémái megnyugtatnak... (beszélgetés)
Egyébként, annyira nem fair az élettől, hogy az ember -úgy érzi- másoknak jó tanácsokat tud adni, aztán, amikor a saját dolgai kerülnek terítékre, nem tudja megfogadni a saját tanácsait. :)
Nah, asszem, kilelkiztem magam mára. ;)
Jujj,most hogy elolvastam a hozzaszolasokat,elnezest kerek!Bocsanat a viccelodesert!Nem akartam erzeketlennek tunni.En is sokszor voltam mar a beka feneke alatt,meg meg lentebb is...
Tudom milyen erzes.
Irni is lehet?Mert ha magamban beszelek,azzal sokra nem megyek:)
Bocsanat,ez csak egy kis poenkodas akart lenni!:)
Per pill epp elvagyok az eletemmel,de ha elkezdenem sorolni a szarsagokat,amiket mar megeltem igen csak hamar tele lenne velem a forum:(
azt, hogy meghalt a nagymamám, úgy tudtam meg, hogy felhívtam a kórházat.....persze a családom már délelőtt tudta, csak nem szóltak, mert azon gondolkoztak, hogy ki menjen el a temetésre:((((
magyarul: ahogy mást nem mondanak el, ezt sem mondták el. most majd nekem kell felhívnom aput, hogy megkérdezzem, mikor lesz a temetés, mert lehet, hogy még azt sem mondja meg:((((((((((
múlt szombaton én voltam nála egyedül a kórházban, mert sem a húgom, sem anyukám nem akart eljönni
szia!
épp most írtam az egyik naplómba......most azt hiszem elegem van mindenből!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Párom más nővel beszélte meg a problémáinkat. Jogos a felháborodásom, vagy ennyi még belefér?
- Ha a nőnek önbecsülési problémái vannak
- Egy ismerősömnek problémái vannak kamasz lányával. Te mit tennél ebben az esetben?