Depiüző só rom (beszélgetés)
ok, felfogtam, így most, de mára már leépítette az agyamat a blog
úgy értettem, hogy "kedveskedésből" a pasinak akarja adni, had szúrja le az - az gonoszság lenne
szóval el tudtátok olvasni a tanmesét?? mert akkor elküldöm az Annának is, ha már a múltkor olyan kedvesen érdeklődött :)
Az a baj, hogy szerettem!? Szeretem, de tudom, nem tudnék vele élni!!
De ezzel a megszólítással azt hiszem, könyebb túllépnem!!!
Jó hogy vagytok!!! Önző vagyok, de most csak arra tudok gondolni, hogy más is jár ebben a cipőben, és talán én is túlélem!!!!
A legnagyobb baj, hogy életemben először vele éreztem, hogy nem kell egyedül lennem!!!Hogy van társam!
Illúzió volt csupán!!!! Vagy csak én akartam hinni nagyon!!!
Szerintem nem neked kellene beledölni a kardodba hanem neki!
te öszinte voltál vele ... ö meg ? ... mivel nem voltál az elövevős nemtudommije!
ehh a kötshögje!
Szia!
Hát nagyon kedves. És miért ilyen bunkó veled?
Nem kapsz kardot, kár lenne érted.
Szép estét!!! Bocsi, de muszály elmonanom valakinek, mert megbuggyanok!! A Volt Kedvesem azt írta:"egy valamikori ismerősért aggódni felesleges energia pazarlás"!! Ez vagyok én! Valamikori(1 hónapja!)ismerős!!!!!
Van valakinek egy hosszú éles kardja?? Hogy beledőljek??
ühüm.
Kár:((((
Először azt hittem, hogy idétlen vagyok és nem tudom megnyitni:)))
le van tiltva!
hozzászóltam az egyikhez!
jó ez az Alvin, nagyon tetszik
milyen az új Vuk??
Én a déli mellé kaptam finom olvasni valót. Majd válaszolok, de most futok megint vacsit készíteni, mert hármónknak 3 féle kell. Természetesen. Az egyik mákostésztát kíván, a másik diósat, nekem egyik sem jó, így én grízeset csinálok magamnak. Ehhez idő kell, de azért mindenkinek puszi, majd jövök.
Még szerencse, hogy csak 3-an vagyunk!!!!
Én sejtem.De még nem találkoztunk itt, így csak üdv neki. Ha jól tippeltem.
Na és jó volt a boszorkányos éjszakai műszak? Sok munkád volt?