Depiüző só rom (beszélgetés)
persze! :D
nem volt még időm megnézni a neten. :D
:)))
itt vagyok reggel 7 ig leszek is!
nemtom
malymot nem láttam mióta :))
Sziasztok, megint itt vagyok.
Szinkron kérdés. Valamelyik alkalommal hallottam, hogy ez úgy meg, itthon kiválasztanak színészeket, és elküldik az illető országba. Ott a vezető akárkik kiválasztják a nekik legjobban tetszőt és annak kell szinkronizálni.
Mi van a bocis dologgal és Maommal?
egyébként utálom mikor eltolják a szinkront :))
néha tényleg egyik másik szinésznek olyan fura a hangja.
itt van pl a dr house
régen más hangja volt. a pasi aki adta neki a hangot az meghalt. kapott más hangot.akkor annyira fura volt uj hanggal alig tudtam megszokni
mostanra rájöttem ez a hang jobban áll neki. és mikor láttam a régi részt az AXN-en
tiszta szar volt a régi hanggal a pasi. nem is illett hozzá.
télleg
a gyerekek imádták, mig ment. aranyos volt
malyomfelség - ez jól hangzik :DDD
erről a Babar jut eszembe :DD
malyom a király!
adjunk neki koronát vagy legyen ő a kiválasztott :DDD
Sziasztok!
Nagyon tetszik a bocis szavazás:))))
Drága Malyom, te vagy a legjobb!!!!:)))
te, az az utolsó, a miklás az nagyon jó, de az enyémet nem írtad, így muszáj voltam kihagyni
emlékszem, mivel imádtam és imádom a tejet, az első az volt, hogy a tejet a tehén adja (mamám folyóparton lakik, ahová mindig kikötötték a teheneket legelni, így lehetett látni szép számban fehéret, feketét, tartkát és barnát is - ja, és én voltam a Mehemed :D)
szóval én azt értettem már 2 évesen is, hogy fejik a tehenet és akkor van tej, na de a tarka tehénből, akkor mi jön? mert, hogy a fehér adja a tejet, ami szintén fehér az világos is volt - na és a tarka??? itt jött a tatai-ész, hát a foltos az a karamellás tej, a barna a kakaós, a fekete pedig a kávé :D
azt hiszem, ez tetszeni fog mindenkinek
halihó:.)))
csak sas
mizu?
majd szólj, hogy mi lett a vége a F1-nek
és csináltál egy szavazást? mit? kiírtad a múltkori "visszaadom szépségszavazást"? :D
Kézzejéétek el!
tegnap este csináltam aszalt almás, tejszines gombás csirkeizét és ma sütöttem hozzá egy kis krumplit ... ééés megint csak a felét ettem meg! :D
ja meg csináltam egy szavazást!
Kellemes mosolygós napsütéses Vasárnapot!
Jól kialudtam magam, és vár a tegnap megcsinált almás gombás tejszines csirkemell, igy kiválló lesz a napom annak ellenére, hogy este dolgoznom kell menni ! ... ja és F1 is lesz! :DD
Puszilok és ölelgetek mindenkit!
én csak benéztem, de máris köszönöm az egész napos programot. Bár amilyen lusti vagyok, ráeresztem a fiamra, csináljon ő is valamit. Rendes gyerek, megteszi nekem elsőre.
Az éjszakásoknak puszi és jó munkát, reggel jó pihit.
csajok figyeljetek
az a baj, hogy a windows ezeket a progikat rendszergazda módban inditja el ergo akármelyik köcsög virus és kártevö tud változtatni a gépeteketn van egy segédprogram lsa DropMyRights.exe névre hallgat a microsoft oldalárol teljesen hivatalosan ingyenesen letölthetö.
ezt berakjátok egy mappára majd az inditandó program parancsikonjába beirjátok ennek a programnak az elérési utját, igy az a program nem rendszergazda módban indul és a virusok nem tudnak feltelepülni a segitségével.
ha rákerestek a gugliban vagy a techinfón teljesen szájbarágósan leirják mit kell vele csinálni.
évek óta használom és semmi gondom nincs azóta.
egyszer kell megcsinálni a parancsikonokat és elmenteni aztán meg netezni mint marci hevesen.
a node jó kis program én is azt használom csak be kell löni rendesen nagyon szépen le van irva a weboldalukon, hogy mit és hogyan csináljunk.
rászántok egy napot és teljesen védetté lehet tenni a gépeteket!
az enyém is azt csinálta, gondolom, mert nem mindenkié olyan jó, mint az enyém és hát csak bombázzák a vírusok, amíg meg nem gyöngítik valahol és akkor lassul, kikapcsol, mivel küzd :D
most kaptam egy dolgot, letöltöttem azt is és majd meglátjuk, hogy milyen
Sziasztok! Megjöttem, most én is ujraolvasok.
Szancs, nekem is N 32-öm van, a fiam telepítette,
de attól még az msn levelezése, nem ahol a beszélgetés folyik, hanem az igazi levelezés folytatása, nos az sűrűn kiakad. Miért?
énishagy :D
mármint szancsképnézés! :DD
mindenkinek jó nagy cuppolda!
tele vagyok megend erövel! :D