Depiüző só rom (beszélgetés)
Jujdejó, hogy ilyen sokat írtaatok! ... és éppen nem voltam fent ej ej! :D
Hajrá jessy hajrá araba!
a gg társoldala az asszem :D mármint a mellesleg vagymi :D
Szép napot Kicsi Szilvi dolgozz keveset és kapj érte sok pénzet!
Na akkor buli előtt el foglak cibálni a fodrászhoz legalább!!!Megérdemlünk egy kis kényeztetést..
Engem is keresett már telefonon a fodrászom,már igen-igen újra kellene varratni a hajam,piszok gyorsan megnő...
Komoly??Nekem is megvannak -de ereggy' már szép!?
Tisztára lestrapál a család,fodrász már nem látott vagy 8 éve, pedig már rám férne egy alapos tatarozás!
Már nem is mernék elmenni, még a végénb leb***na.
A nyugdíjasklubban,hihi!
ÁÁ,én is szivesen szopogatnék valamit..hu,kezdek perverz lenni..:)máris befejeztem!!!
Én is írtam szorgosan a naplókat,majd csereberélünk,és jókat nosztalgiázunk:)
Még mindig nagy becsben őrzöm ám a képeidet!!Legutóbb az uncsihugom kérdezte,hogy "mi van azzal a szép lánnyal,Hanna??"
Szerencse hogy létezel, azok a tabletták még jól jöhetnek. Én végülis szívesen szopogatom...akár...
Azta, mikor abbahagytuk a levelezést anno, utána annyira hiányoztál, hogy naplót kezdtem vezetni.
Még most is megvan 3 marha nehéz dögnagy könyvnyi, majd nagyi korunkban elröhögünk rajta..
Nagyon állat,nem?
Majd viszek neked szopogatós tablettát,az előző cégemnél azt vittem,még van egy csomó,csak hogy tartsd a formád..:)
Megnéztem:))
Hát ez tényleg odab*******!!!!!
Megnézem.
Annyit mindenesetre elérek vele, h utána két napig csak suttogok mivel elmegy a hangom.
(annak viszont bizti örül)
ÁÁ,tudod,nem gondoltam komolyan.Úgy kell nekem most még pasi,mint egy jóóó nagy púp a hátamra..
És az ordításra reagál?Lehet,nekem is többet kellett volna üvöltöznöm,mint tűrni..te csinálod jól!!
Küldtem neked képeslapot,én majd' betojtam rajta:D
Jaj Hanna, őt nem ajánlom mert éjszakai ember, ne lenne mellette nyugodt életed.
Hidd el nagyon nehéz abból a közegből kiszakadni.
Majd szétnézünk rendes tájékon inkább.
Zs-t is nehéz viszafogni néha, pedig neki a család az első...De ha a haverok hívják, fene tudja , elmegy az esze kicsi időre. Sztán egy kis ordítással helyrerázom.
Így van!!Ha megjön végre a fizum,nekikezdhetünk tervezgetni,alig várom!!!
Olyan jó,hogy vagy nekem!!!
És foglalt?:D
Háát,olyan 40 körül...:)
Na,ezt az oldalt megnézem!!Lehet hasznát veszem az énekóráknak,ahová járok??
Semmi gond,visszük a gyermeket is,de csak kólát kap!!!
akafűd=akad
bocsi elírogatom..
Mennyire idősek?? Persze majd kinézünk egy hétvégét amikor van karaokee buli.
Ha rámész a www.africafe.hu-ra, ott megnézheted mi jutott eszembe. A kollégáim mind oda járnak, én csak azért ritkán, mert nincs szívem BARBIT folyton lepasszolni.
Itt kissé korlátozottak a lehetőségek-lévén kicsi a város- de azért mindig akafűd valami. Majd figyelni fogom a rendezvényeket, és megdumcsizzuk.
O.K.,de ráérsz vasárnapig,úgyis akkor leszek újra.
Szóval hova megyünk?És vannak ott kicsit idősebb pasik?
NEKEM JÓ. szinte bármelyik, kivéve a most máj. 16-ai, (minivakációra megyünk B.füredre)
Megcsúnyult? Anyám, pedig nagyon oda voltam érte akkoriban. De mit láttam benne?? Szerintem a tapasztalatlanságom miatt kábított el...
Cuki egy szőrcsomó lehet... Majd írok a Donnának, mert 3-at is küldtem, nekem megjelent.
Zsolti is regizett, de még ő sem kapott emailt. Feltétlen végére járok a dolognak.
Jaaa,Kocka!Az a pasi annyira megcsúnyult!!
Te emlékszel még K.Zolira?A barom feleségül akart venni anno,azt gondolta hozzámköltözik Db-be,és majd eltartom..még egy idióta..
Én is vágyom már egy enyhén spicces csajbulira!!V.melyik 7végén?
Hát,már legszívesebben fel sem venném a telefont a nyomorultnak,idióta önsorsrontó!Hu,ez nagyon kikívánkozott..
Ez a hobbijuk.
Na és mi lesz apák napján?
Még most is szedegetem a csukámból a napraforgót,amit Makesz belehordott..:))
Táncolni?? Az jó volna!! Ha ha végre eljössz, cspunk egy fergeteges lánybulit, mert komoly isten már vagy 10 évm buliztam egy jót...Csajosat.
A párom korlátoz...
Tényleg emlékszem egy pasira T-ről, valami Kockára vagy kire...
Na mifene, mwegint felhívott az a nyomorult??,
Nem értemminek kínoz... Mondjuk ki érti a férfiakat?? szeretik kínozni a nőket
Én már túlvagyok rajta,aztán folytathatom otthon,de legalább lefoglal.
Cica,nem kaptam meg a meghívót,brü-hü-hü:(((((((((
Gyere,bulizzunk,én most táncoltam ki magam!
Hát...ha nem kezdek neki ebben a 4 napban a takarításnak, én pókokat is számolgathatok majd azt hiszem...
Most kezdek magamhoz térni, hogy végre mindenki alszik.