Depiüző só rom (beszélgetés)
Én tudom:)))
és puszilom:))))))))))))
Puszmák mindenkinek !
még ketten vagyok! :D
azt, hogy kivel találjátok ki!
ha az a valaki olvassa puszilom fülit! :D
Köszi:)))
hol a Malymunk?
Sziasztok!
Van valaki?
Még nem sikerült a hétvégét kipihennem, csökkentett üzemmódban vagyok.
ja, capuccino-t azt nagyon finomat tudok (tudtam) csinálni, nem is iszok meg akármilyet :)
a múltkor egy bárban kértem és valami fekete löttyöt kaptam - vissza is vitettem, mire a lány besértődött - mondtam is a főnökének, Valternek, hogy csináljon már nekem ő egyet, mivel a lányok képtelenek egy normálisat csinálni - na azóta olyan csúnyán néz rám a lány, hogy csak na :) de én finnyás vagyok, hozzá szoktam a jóhoz :D
alszik, szerintem ki lehet, mert teljes nála a csend
volt, már eladták, mivel apósomé volt és 7 gyereknél óhatatlan a féltékenység, ha valakire ráhagyja, így mivel ő már nem bírta magát és ismeri a családját, inkább megszabadult mindenféle felelősségtől - most meg újat akar :)
Sziasztok, én azt láttam, hogy nektek egy valamilyen vendélátó egységetek van. Ez étterem, vagy mi pontosan?
Amugy én most capucit ittam, az lett nekem forró.
Malyom, jól jött a beleavatkozás vagy sem az ájszakai munkádba?
"mijen vót a kakajó?"
jaj, még a hideg is futkos a hátamon tőle
jó reggelt! az én tejeskávém forró lett, a gyerekek a rajztáblán veszekszenek és a rendelés odaért időben - ahh, legalább az megvan, a másikat meg lesem, hogy miért nem adja :)
Sziasztok jól mindenkik!
Puszi!
jó lenne, mert azt mondja tiszta őrületesek háza van náluk ma :)
átküldtem az email-címet :)
szia- nem, de ma kicsit zűrös napom volt, egyébként járok pár helyre, meg ma délután is írtam megint egy novellát.
Megnézem az iwiw-en, hogy van-e szabad meghívóm és akkor hova küldjem?
tudom, nem is téged akartalak feltenni :)
de én is emlékszem, hogy valamelyik nap felajánlottak egyet pont neked :)
nem vagyok az iwiwen és nem is leszek!
emszeretem! :D
huu valaki nem rég kérdezte itt , hogy köll -e!
nincs mit!! máskor is
akarok egy iwiw-es meghívót, ismerős esetleg??