Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Depiüző só rom (beszélgetés)
szokás szerint elaludtam rajta! :DD
most keltem!
Milyen volt a Forma1, nyert a Ferrari?
első gyerek? Ne felejts el hasszorító övet vinni a kórházba, szülés után nagyon fog kelleni, segít tartani a hasfalad, kevésbé fog fájni, bár így is őrjítő. Én a PreNatal-ban vettem, gondolom otthon is van baba-mama boltokban, gyógyszertárban hasonló.
Nem léptem le, csak kidobál az internet:(((
Duncannek drukkolunk ezerrel, malyomnak meg jó tvzést.
Puszi
vigyázok puszi neked is:)
oksiii!
Puszka!
vigyázz magatokra!
Sylvee puszi neked is!
:)
talán kivár csütörtökig! :D
na mennyé ebédelni nem tartalak fel, én meg sütök fincsi palacsintát, holnap meg beszélünk telón:)))
hát nem ugyanaz de a végeredmény remélhetőleg igen:DDDD
:)) mé az nam ugyanaz?
jön igy is ugy is!
nem szülünk:) császározunk:)
Ja!
semmi dolgod!
csak egy gyereket köll megszülni! :DD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jaj este eszembe jutott ez a mondat:
"Regi! maraggyá még anyádba!" :DDD
hihi megbeszéltem most apával, hogy mostmár csiszolja, úgyhogy ne aggódjak mert ma bekeverhetem a festéket és ma le is gurítja má egyszer, holnap meg hazajön a melóból és legurítja mégegyszer:) fóliát leragasztjuk a parkettára meg kiragasztgatja apa az ajtót ablakot, anyu meg kimossa a függönyt és ki is vasalja majd meg fel is teszi:) szóval nekem nem lesz dolgom nyugi:)
huu kész az ebéd!
jövök majd ha uncsi lesz a forma 1!
Puszi mindkettötöknek meg az Osrinak ha olvassa!
addig kevergetsz amig ki nem kevered a Regit!
ej ej!
majd 2 fájás között bekevered, lefested a falat, kifóliázol, kitakarítasz, felrakod a függönyt.
de fincsi is az én is szeretem:DDDD
ááá nem:) tök nyugis vagyok:) de jó lenne ha még hétfőn este itthon lehetnék:DDD má csak azé is me én szeretném bekeverni a hálószoba színét:DDDDD
nyugodtan gyöhet a Regi egyébként legfeljebb bent iszom majd meg a piát!
sikerült egy kisüveges mézesfütyülös barackot vennem .. tök aranyos mert ugyanolyan mint a nagy palack!
egy nyelet és annyi!
:)
nem vagy úgy vele mint én bent fél7 és 7 között., hogy ez az időszak a leghosszabb?
aha, de ha így marad akko hétfőn má nem jövök haza:)
Lehet tested is és a Regi is készül a nagy rodeóra!
még egyben:) viszont furcsa módon sokat alszom, meg azé fájdogálok:)
sziaaaa!
jól vagytok?
akkor ezek szerint még egyben! :DDD
lefetyelni mindig jó ha erre valaki kapható!
jó volt aludni és jót aludtam! és orrtapasz nélkül! :)
csináltam póréhagyma Rémlevest:
(___))
kora reggel már lefetyelnél:DDDD
hogy aludtál? kipihented magad?