Daganatos betegségre kiegészítő vitamin (beszélgetés)
Hát igen sajnos lehet, hogy most a stressztől nem tud enni,nincs igazán étvágya.
Holnap kell az orvoshoz visszamennie,elvileg többet tudunk majd.
Sajnos nem, volt vele korábban is gondja, csak mindig halasztotta és nem ment időben orvoshoz.
Rá van írva a leletre a daganat :-(
Néha a csoportunkba csatlakoznak vegstadiumosok.
A gyakorlat lényege, hogy mindent érzel.
Testvéreimnek is a Culevitet ajánlották, tüdőrákja volt mind a kettőnek, az egyiknek kis, a másiknak nagy sejtes, a kis sejtesnek az Avemárt nem engedte az orvosa. Neki csak a Culevitet mehetett.
Ezt a FI. indítónak írom már, hogy az orvosok tudják ezt jobban, milyen típushoz, milyen kiegészítő illik.
Méhpempő az nem árt. Olvass róla.Minden jót kívánok!
Nem könyvben olvastam, hanem doki mondta
Amit a könyvből most leírtál, azt jelenti, hogy semmit nem ehet a daganatos beteg.
Én nem ebből a könyvből tájékozódnék.
Mindenképp az orvosra hallgass.
Barátnőmnek (igaz más típusú rákbetegsége volt), a kemo alatt egyáltalán nem, közötte és a műtét után az orvos ajánlott táplálék kiegészítőt.
Valószínűleg te többet tudsz az egészséges táplálkozásról, mint az orvosok.
Ha ennyi mindent nem eszik/enne még jobban legyengül és fogy.
Ajánlom a " Hogy NE HALJ meg "c. Könyvet ! A 13. fejezete a prosztatarákkal foglalkozik.
Tapasztalatom szerint az orvosok nem sokat tudnak az egészséges táplálkozásról, pláne, ha beteg emberről van szó.
Elsősorban nem szabad enni lehetőleg semmilyen húst, ( és amiben hús van),de különösen vöröshúst, csirkét, pulykát. A tej, sajt tilos, tej helyett mandulatejet igyon ! A tojást ritkán megeheti, mondjuk max. heti 1 db-ot vagy ritkábban.
Nekem a Béres cseppet nem engedte az onkológus, de sok zöldség, gyümölcs mehet, ami jól esik, és a vizsgálatok után talán kapsz bővebb tájékoztatót!
Nyugi, a stressz nem tesz jót! Mindenkinek más a szervezete.
A daganat kezelése egyénre szabott
Nekünk még a tejtermékek kerülését javasolták.
Nem tudom, hogy mennyi élőflóra lehet a mai tejtermékekben, de ezek is hizlalják a rákos sejteket is.
Az én családtagomnak is azt javasolták, hogy ne szedjen vitaminokat. A csokit és a cukrot is kerülni ajánlott.
Sok gyümölcs, zöldség, természetes antioxidáns forrás fogyasztása javasolt. Nekünk az áfonyát, szedret, ribizlit javasolták, most pont szezonjuk van/ lesz.
Legfőképpen pedig tartsátok be az orvos utasításait és a kezelési tervet. Az fogja hozni a lényeges javulást. Tudom, hogy most nehéz Nektek és millió ölelést küldök, de a daganatos betegség már nem egyenlő a gyógyíthatatlansággal. Fel a fejjel!
Fájt neki,és elment az urológushoz,pár hete.
Nagyon remélem,hogy lesz remény,de aggaszt,hogy már most elkezdett fogyni,az étvágya sem a legjobb.
Az én volt daganatos ismerőseimnek, nem ajánlottak vitamint szedni, mert a vitamin, nem csak az egészséges sejteket eteti, hanem a daganatos sejteket is:(
Nyugi! Remélem, hamar meg lesznek a vizsgálatok és jönnek a kezelések.
Hogy derült ki.
Vérvétel?
Mit mond az orvos?
Van ismerősöm, akit megműtöttek kb. 2 éve és szinte ugyan úgy él, ahogy műtét előtt. Kemó nem kellett neki.
Úgy tudom, hogy a prosztatarák jól kezelhető!
Igen,de amíg nem jut vissza az orvoshoz, gondoltam,hogy az idő most fontos,kellene elkezdeni valamit.
A Flavin7- ről olvastam,béres cseppek esetleg?
Nehéz, de próbálj megnyugodni.
Fogsz itt kapni sok-sok tanácsot.
Hidd el mindenkinek más a jó, vagy hiszi, ha segített csakis attól volt, amit szedett.
Sok erőt kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen táplálék kiegészítőket, vitaminokat szedsz és az év melyik szakában?
- Megadózisú C-vitamin terápia daganatos betegeknél. /Legújabb eredményeink./
- Szedett valaki B-17 vitamint?Fontos lenne tudnom mennyre hatásos a daganatos betegségek kezekésében
- A Femibion 800 mellé kell más kiegészítő vitamint szedni?
- Kutyáknak vitamint vagy tápszert adjunk kiegészítésként?
- A B1 vitamin étrend kiegészítőtől hízhatok?