Csomagautomatából hogyan lehet átvenni egy csomagot? (tudásbázis)
Hát egy kis IQ tényleg kell hozzá.
Én először a bankautomata számfelületére írtam be a kódot, és nem történt semmi. Aztán már nem tudom, hova nyúltam véletlenül, és akkor kinyílt a képernyőn a kódmező. Rájöttem, hogy ott kell megérinteni a számokat - és egyből kinyílt az egyik szekrényajtó.
Nagy siker volt!
Igen,ennyi. Hülyebiztosra van megcsinálva :)
Remélem, megvan a csomag. 🙃 Ha ennyire nem komfortos, legközelebb kérd csomagpontra, biztos van a közeledben.
Nekem még sose kellett. Email vagy sms érkezik arról, hogy átvehető a csomag, és benne van a kód.
Annyira egyszerű, azóta már biztos sikerült neked is.
Én nagyon szeretem ezt a megoldást, jobb, mint a futárokkal hadakozni, mikor tudod átvenni a csomagot.
Csak akkor, ha az alkalmazással akarod csinálni. Ha nem azzal, akkor a kód nyitja.
Kód van a rekesz kinyitásához, ez a lényeg.
Egyébként automatánként eltérhet a kezelés de ne aggodj, én is szoktam. Postán maradó nekem szimpatikusabb. Igaz ott dolgozom
Azt írja, kód _vagy_ alkalmazás.
A csomag átvételéhez a következőkre van szükség:
Kód a rekesz kinyitásához vagy a Packeta alkalmazás legfrissebb letöltött változatára
Bluetooth és a helymeghatározás (GPS) bekapcsolására, valamint internet kapcsolatra
Az alkalmazásba való bejelentkezésre ugyanazzal a telefonszámmal, mint ami a csomagnál is szerepel
Ezt most kaptam, akkor ezek szerint mégis kell net hozzá?
Nekem a múltkor éppen a fejem feletti rekesz nyílt ki, szerintem egy percbe biztos beletelt volna, mire észreveszem, ha nem az a fajta automata, amelyik a képernyőn is mutatja a nyitott rekeszt. Mindenfelé néztem, csak felfelé nem :D
Nyugi, észre fogod venni. Egy lépést tegyél hátra, így látod az egész felületet.
Ajaj mikor már kezdek megnyugodni, ilyen "nehéz" feladat is lehet ? :D
Pajszer... az összeset nyitja.
Sikerülni fog, ne aggódj!
Csomag átvétele. Mutat egy mezőt, oda beírod a kódot. Leokézod Enterrel vagy OK gombbal és kinyílik valamelyik ajtó.
Figyeld melyik kattan van amikor éppen kicsit nyílik meg.
Még nekem is sikerült, csak fel kell írni a kódot!
Igen ennyi. Kapsz egy kódot, azt beírod, és kinyílik egy ajtó, ahonnan ki tudod venni a csomagod. Jobb automaták kérnek, hogy csukd be az ajtót, és megköszönik, ha hamar átvetted a csomit. Nem tudod elrontani, nyugi.
Igen, minden első alkalom nem egyszerű, de ha Ti ennyire ügyesek vagytok, és kaptam sok segítséget, nekem is menni fog.
Akkor holnap megyek és kinyitom, ha mindenkinek sikerült eddig nekem is fog. Megírom majd az eredményt!
További szép estét Mindenkinek!
Első alkalommal én is aggódtam, hogy valamit elrontok, vagy majd mindenki engem néz mit bénázok, de tényleg egyszerű, meglátod:)
Hajrá, nem lehet elrontani. Én ezekre mindig azt mondom magamnak, hogy hülyebiztosra csinálják, nálam sokkal butábbak is adnak fel/rendelnek csomagot, utaznak repülővel, használják az akármilyen dolgot, szóval nem lehet annyira bonyolult, hogy pint nekem ne sikerüljön. 😅
Ez is nagyon hasznos tanács, ott álltam volna mint egy csacsi :D
További ajánlott fórumok: