Csomagautomatából hogyan lehet átvenni egy csomagot? (tudásbázis)
Hát egy kis IQ tényleg kell hozzá.
Én először a bankautomata számfelületére írtam be a kódot, és nem történt semmi. Aztán már nem tudom, hova nyúltam véletlenül, és akkor kinyílt a képernyőn a kódmező. Rájöttem, hogy ott kell megérinteni a számokat - és egyből kinyílt az egyik szekrényajtó.
Nagy siker volt!
Annyira egyszerű, azóta már biztos sikerült neked is.
Én nagyon szeretem ezt a megoldást, jobb, mint a futárokkal hadakozni, mikor tudod átvenni a csomagot.
A csomag átvételéhez a következőkre van szükség:
Kód a rekesz kinyitásához vagy a Packeta alkalmazás legfrissebb letöltött változatára
Bluetooth és a helymeghatározás (GPS) bekapcsolására, valamint internet kapcsolatra
Az alkalmazásba való bejelentkezésre ugyanazzal a telefonszámmal, mint ami a csomagnál is szerepel
Ezt most kaptam, akkor ezek szerint mégis kell net hozzá?
Akkor holnap megyek és kinyitom, ha mindenkinek sikerült eddig nekem is fog. Megírom majd az eredményt!
További szép estét Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Ha a boltomban hitelt adok, és átvételi elismervényt írunk róla, akkor az alapján követelhetem a tartozás rendezését? Kihez kell fordulnom?
- Barátnak átvételi elismervény nélkül pénzt adtam kölcsön 1 hétre. Nem adta meg hónapok óta. Ez bűncselekménynek számít?
- Utánvétellel feladott csomag árának az átvételtől számított hány napon belül kellene megérkeznie?
- Postán a csomagátvétel ideiglenes személyivel is megtörténhet?
- Foxpost szállítás csak csomagautómatán keresztül lehet, vagy van személyes átvétel is?
- Csomag értékének kifizetése a feladónak mennyi nap az átvételtől számítva?