Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csomagautomatából hogyan lehet átvenni egy csomagot? fórum

Csomagautomatából hogyan lehet átvenni egy csomagot? (tudásbázis)

1 2
31. globus (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:23
Kód van a rekesz kinyitásához, ez a lényeg.
30. Icuska538 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:02
Egyébként automatánként eltérhet a kezelés de ne aggodj, én is szoktam. Postán maradó nekem szimpatikusabb. Igaz ott dolgozom
ma 20:59
Jaj szegény én :(
ma 20:50
Azt írja, kód _vagy_ alkalmazás.

A csomag átvételéhez a következőkre van szükség:

Kód a rekesz kinyitásához vagy a Packeta alkalmazás legfrissebb letöltött változatára

Bluetooth és a helymeghatározás (GPS) bekapcsolására, valamint internet kapcsolatra

Az alkalmazásba való bejelentkezésre ugyanazzal a telefonszámmal, mint ami a csomagnál is szerepel

Ezt most kaptam, akkor ezek szerint mégis kell net hozzá?

26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Globus)
ma 20:42
Rendben !
ma 20:37
Nekem a múltkor éppen a fejem feletti rekesz nyílt ki, szerintem egy percbe biztos beletelt volna, mire észreveszem, ha nem az a fajta automata, amelyik a képernyőn is mutatja a nyitott rekeszt. Mindenfelé néztem, csak felfelé nem :D
24. globus (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:21
Nyugi, észre fogod venni. Egy lépést tegyél hátra, így látod az egész felületet.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Icuska538)
ma 20:17
Ajaj mikor már kezdek megnyugodni, ilyen "nehéz" feladat is lehet ? :D
22. eunuch
ma 19:01
Pajszer... az összeset nyitja.
21. Panna.33 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:52
Sikerülni fog, ne aggódj!
20. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:49
Csomag átvétele. Mutat egy mezőt, oda beírod a kódot. Leokézod Enterrel vagy OK gombbal és kinyílik valamelyik ajtó.
19. Icuska538 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:35
Figyeld melyik kattan van amikor éppen kicsit nyílik meg.
18. fincsi5 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:04
Még nekem is sikerült, csak fel kell írni a kódot!
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Simple)
ma 17:47
Köszönöm!
16. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:45
Igen ennyi. Kapsz egy kódot, azt beírod, és kinyílik egy ajtó, ahonnan ki tudod venni a csomagod. Jobb automaták kérnek, hogy csukd be az ajtót, és megköszönik, ha hamar átvetted a csomit. Nem tudod elrontani, nyugi.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Szedéra)
ma 17:20
Igen, minden első alkalom nem egyszerű, de ha Ti ennyire ügyesek vagytok, és kaptam sok segítséget, nekem is menni fog.

Akkor holnap megyek és kinyitom, ha mindenkinek sikerült eddig nekem is fog. Megírom majd az eredményt!

További szép estét Mindenkinek!

13. Szedéra (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:18
Első alkalommal én is aggódtam, hogy valamit elrontok, vagy majd mindenki engem néz mit bénázok, de tényleg egyszerű, meglátod:)
ma 17:18
Köszönöm!
11. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:16
Hajrá, nem lehet elrontani. Én ezekre mindig azt mondom magamnak, hogy hülyebiztosra csinálják, nálam sokkal butábbak is adnak fel/rendelnek csomagot, utaznak repülővel, használják az akármilyen dolgot, szóval nem lehet annyira bonyolult, hogy pint nekem ne sikerüljön. 😅
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Szedéra)
ma 17:15
Ez is nagyon hasznos tanács, ott álltam volna mint egy csacsi :D
ma 17:14
Lesz rajta egy képernyő ahová beütöd a kódot, és magától kinyílik az ajtó amelyikben a te csomagod van :)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Mirrmurr2)
Remélem igazad lesz, holnap megírom hogyan sikerült, remélem jól :D
7. Szedéra (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
Van egy érintőképernyő, oda beírod a kódot, és valamelyik ajtócska kinyílik, ott lesz a csomagod.
ma 17:13
Az automata közepén van egy kis képernyő. Ráböksz a "csomag átvétele" gombra és kéri a kódot. Beírod és kiírja, hogy hányas ajtó nyílik ki, mutatja is, hogy hol találod. Az ajtó kattan, nyílik. Kiveszed a csomagot és becsukod.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Mirrmurr2)
ma 17:13
Kifizettem előre, de még sosem kellett érte mennem :(
ma 17:12

Ha előre fizetted a csomagot, akkor ennyi. Ha utánvételt választottál, akkor az automatánál kifizeted.

Csak elsőre bonyolult, meg fogod szeretni :-)

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Violet18)
ma 17:11
Köszi, de van ezeken kívülről vmi, vagy honnan tudom, melyike kell kinyitni :(
ma 17:08
Igen, pont ennyi
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook