Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Csoda, vagy csak most jött el az ideje? fórum

Csoda, vagy csak most jött el az ideje? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csoda, vagy csak most jött el az ideje?

1 2
2011. júl. 8. 12:47
Az első gyermekemre 3,5 évet vártunk. Aztán lemondtam róla és rá két hónapra már a pocakomban volt. Kistesó pedig nem váratott magára, egyetlen egy alkalomból megfogant...
2011. júl. 8. 12:43

Gratula! Ebben a rágörcsölésben lehet valami mert az egyik barátnőméknek másfél évig nem jött össze a pici pedig mindketten egészségesek voltak. Nagyon akarták és már teljesen kétségbe volt esve a csajszi hogy neki sosem lehet gyereke biztos valami baj van. Már ő is teljesen lemondott róla és akkor az egyik hónapban valami furcsát érzett odabent. Na nem is kellett neki több csinált egy tesztet pozitív lett. Most 30.ára van kiírva. Kicsit irigylem mert hamarabb a kezében tarthatja a kis csöpségét mint én nekem még van 3 hónapom. :)

Ja nekünk meg túl gyorsan összejött én úgy voltam vele hogy ah biztos nem fog egyből összejönni sokan mit kínlódnak vele mire összejön nekik a baba. Hát nagy volt a meglepi!

7. Kriszti1212 (válaszként erre: 5. - Barbye123)
2011. júl. 8. 11:14

Gratulálok a pocaklakóhoz :)

Igen, nem szabad rágörcsölni, de ha már van, aki évek óta próbálkozik, nehéz nem foglalkozni a dologgal.

6. Kriszti1212 (válaszként erre: 4. - Kozmami)
2011. júl. 8. 11:12
Nagyon szépen köszönöm :) Kedves vagy :)
2011. júl. 8. 11:00

szia!!!

Aranyos volt a cikked..... és egyet értek veled hogy ha eltereled a gondolataidat akkor sikerülhet mert nekem is így sierült..... egy csomó negatív teszt sírás kétségbeesés.... megembereltem magam.... feladtam foglalkoztam mással..... és most a 9. hétben járok..... véletlenek mindig vannak de mostmár én is rájöttem hogy csak árt az ha rágörcsölünk a témára :)

2011. júl. 8. 10:55

Szia Kriszti!

Itt is gratulálok Neked és sok boldogságot a kistesóhoz is és jó egészséget!:)

3. Kriszti1212 (válaszként erre: 2. - Pammy)
2011. júl. 8. 10:46
Köszönöm szépen :)
2011. júl. 8. 10:15

szia! nagyon megható volt a cikked,nekem az a véleményem,hogy a születés és a halál fölött nincs hatalmunk! (vagy csak részlegesen ideig -óráig)Neki most kellett megfogannia,én speciel nem hiszek a "nem foglalkozom vele és jön " elméletben.:)))Max ,annyi haszna van,hogy kiiktatod a stresszt:)

Örülök,hogy teljesült az álmod,boldog és problémamentes babavárást kívánok!

2011. júl. 8. 10:08
9 hónapot vártunk arra, hogy újra bekopogjon a gólya az ajtón. Szenvedtem nagyon sokat, bár feleannyit sem, mint akik évek óta próbálkoznak az első babával. Szerencse volt ez, vagy csak így volt elrendelve? Azt hiszem, ez sosem fog kiderülni.

Ugrás a teljes írásra: Csoda, vagy csak most jött el az ideje?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook