Csoda, vagy csak most jött el az ideje? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csoda, vagy csak most jött el az ideje?
Gratula! Ebben a rágörcsölésben lehet valami mert az egyik barátnőméknek másfél évig nem jött össze a pici pedig mindketten egészségesek voltak. Nagyon akarták és már teljesen kétségbe volt esve a csajszi hogy neki sosem lehet gyereke biztos valami baj van. Már ő is teljesen lemondott róla és akkor az egyik hónapban valami furcsát érzett odabent. Na nem is kellett neki több csinált egy tesztet pozitív lett. Most 30.ára van kiírva. Kicsit irigylem mert hamarabb a kezében tarthatja a kis csöpségét mint én nekem még van 3 hónapom. :)
Ja nekünk meg túl gyorsan összejött én úgy voltam vele hogy ah biztos nem fog egyből összejönni sokan mit kínlódnak vele mire összejön nekik a baba. Hát nagy volt a meglepi!
Gratulálok a pocaklakóhoz :)
Igen, nem szabad rágörcsölni, de ha már van, aki évek óta próbálkozik, nehéz nem foglalkozni a dologgal.
szia!!!
Aranyos volt a cikked..... és egyet értek veled hogy ha eltereled a gondolataidat akkor sikerülhet mert nekem is így sierült..... egy csomó negatív teszt sírás kétségbeesés.... megembereltem magam.... feladtam foglalkoztam mással..... és most a 9. hétben járok..... véletlenek mindig vannak de mostmár én is rájöttem hogy csak árt az ha rágörcsölünk a témára :)
Szia Kriszti!
Itt is gratulálok Neked és sok boldogságot a kistesóhoz is és jó egészséget!:)
szia! nagyon megható volt a cikked,nekem az a véleményem,hogy a születés és a halál fölött nincs hatalmunk! (vagy csak részlegesen ideig -óráig)Neki most kellett megfogannia,én speciel nem hiszek a "nem foglalkozom vele és jön " elméletben.:)))Max ,annyi haszna van,hogy kiiktatod a stresszt:)
Örülök,hogy teljesült az álmod,boldog és problémamentes babavárást kívánok!
Ugrás a teljes írásra: Csoda, vagy csak most jött el az ideje?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Nekem csak csak csoda jár?!
- Na akkor most már döntsük el, hogy micsoda Yoda
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Ti vennétek valami árucikket áruhitelre most a válság idején?
- Ettetek már nyugat-afrikai kecskehalat? A Tescoban vettem, és csodálkozva nézem, most hogy kiolvadt.. Tudtok róla valamit?