Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemáj kínai módra recept

Csirkemáj kínai módra recept

A Csirkemáj kínai módra hozzávalói:
csirkemáj,
szójaszósz,
étkezési keményítő,
olívaolaj,
vöröshagyma,
fokhagyma,
fehérbors,
sherry,
mexikói zöldségkeverék,
ételízesítő,
üvegtészta vagy rizstészta


A Csirkemáj kínai módra elkészítési módja:
A felaprított csirkemájat összekeverem egy kis olívaolajjal, étkezési keményítővel, szójaszósszal, sherryvel, fokhagymával, és kb. 5-10 percig állni hagyom. Wokban 2 evőkanál olívaolajat hevítek, a vöröshagymát benne üvegesre pirítom, majd rádobom a csirkemájat, és készre párolom. A mexikói zöldségkeveréket a wokban külön megdinsztelem ételízesítővel megszórva. Köretnek forrázott rizstésztát /össze is keverhetjük a májjal és a zöldségekkel/, vagy sült üvegtésztát adok.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemáj kínai módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook