Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

A Csirke paradicsomos barbecue-pácban hozzávalói:
2 kifilézett csirkemell(kb. 80 dkg)

a páchoz:
1,5 dl Bertolli Gentileolívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré

őrölt bors
friss bazsalikom


A Csirke paradicsomos barbecue-pácban elkészítési módja:
Az olajat a paradicsompürével összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A még nyers csirkehúsdarabokba zsebeket vágunk, a pácot beletöltjük, és kívülről is alaposan bekenegetjük vele. Ezután a húsokat grillen vagy megolajozott tepsibe fektetve hagyományos módon megsütjük. Tálaláskor az apróra vágott bazsalikommal megszórjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirke paradicsomos barbecue-pácban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook