Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csípős töltött burgonya recept

Csípős töltött burgonya recept

A Csípős töltött burgonya hozzávalói:
8 db burgonya
40 dkg darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
12 dkg füstölt szalonna
2 gerezd fokhagyma
3 ek olaj
pirospaprika
törött bors
köménymag



A Csípős töltött burgonya elkészítési módja:
Az egyforma nagy burgonyákat meghámozzuk, és karalábévájóval a közepüket kifúrjuk. A kivájt burgonyabelet megfőzzük, áttörjük, és darált hússal összekeverjük. Olajban pirított hagymával, zúzott fokhagymával, csípős paprikával, borssal, köménymaggal és sóval ízesítjük. Ezzel a masszával töltjük meg a burgonyákat, olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük, és mindegyiket letakarjuk egy vékony szalonnaszelettel. Közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csípős töltött burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook