Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
De most őszintén....Hát hiszen te is fuldokoltál a röhögéstől....@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kakukk!
Megi,kedves.... Annyira szeretlek,hogy nincs szívem megfosztani téged eme fennséges látványtól. Szerintem idén is bővelkedhetsz benne!
Nekem a ház falát(kívülről)meg a kerítést,befutotta a vadszőlő...Bíbor piros..gyönyörű!!!:)
Mit bánom én! Csak legyen minimum térdig érő csillogó hó,és fél méteres jégcsapok!!!!!Ja! És hatalmas pelyhekben zuhogjon!!!:) Akkor mi ikertesóval örömködünk ám nagyon!!!Főleg én! Mikor bolygó fetreng a hóban,mert nem tud lábra állni!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Istenem!!!Az beh' gyönyörű!!!!!!!!!!!!!
naaaaaa :(
de akkor hosssssszúúúúú, forró nyár követi ám :D
és fordítva :)
Velünk szemben, az országút mellett, sok fa van, és közöttük pár, már olyan sárga, hogy amikor kinézünk, mintha folyton sütne a nap :D
Itt van az ősz, itt van újra
és
a szíveseknek nagyon nehéz évszak :(
semmi más, mivel a szív nem fáj :)
de ezzel tisztában vagy, a farktus, nos, hát szóval nekem erről más jut eszembe :D
Vesszek meg, ha nem azt olvastam, hogy horkolok :DDDD
Ez mind, amiket most elsoroltál, jó, sok órával ezelőtt, részemre lila, édes Eniss :)
Hááááát, vannak publikus és nem publikus bajaink :D
De állítólag hossssszú , hideg tél lesz....
Azt én januárban/februárban szoktam...:)
Nana....fogunk mi mé sírna a napfényért és a melegért! Hogy csak kicsit lehessen kint kapirgálni....
Az ősz is csodálatos tud lenni...:) Itt az ideje...:)
Én még reménykedem a nyaramban:):)
Ez az eső jöhetett volna nyáron:)
A fedett teraszon igen,de párat a napra tettem,hátha...Nagyon esőre áll a barométer..:)
Huh, az nem jó, de lehet a szél megszáritja:)
Miután kiteregettem,itt is elborult..:(
Itt esik az eső s nagyon borús az idő.
Te csak ne farktusojjá' itt nekem!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a hülye idő csinálja szerintem!:( Egyik nap meg lehet pusztulni a melegtől,másnap meg ragyog a nap,tombol a szél! Mackóm dzsekiben megy suliba,és pólóban jön haza!:(
Madárfüttyöset Neked is. Az enyém nem olyan, de attól mindenki másé legyen olyan :)
Carul vagyok, fáj a mellemkasa, lehet a 'fraktus környékez.
Madárfüttyös szép napot mindenkinek!
Ha már az enyém nem az:( Okom nincs rá,egyszerűen,ma ilyen napom van.Hormonok...:)
Tudom Bárányka, ez a segíts magadon......esete. :))
De rendes vagy, hogy azért a segítség gondolata megfogalmazódott benned. :)
Sajnos nem tudok segiteni:(:(
További ajánlott fórumok: