Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Tudom, láttam és azért én válaszoltam, bár nem egy helyen lakunk, sót elég messze egymástól, de a lényeg ugyanaz.
Az Alföld poros, koszos és még az autók tesznek rá pár lapáttal, hiába akarsz gyalog menni, megfullad az ember tőlük :(
Csodás módon a fák nem az út mentén vannak, hanem az út belső oldalán, ami ugyan szűri a levegőt a házak felé, de aki gyalog megy, az nyugodtan megfulladhat :(
A debreceni Nagyerdő megfelel parknak :))
Tudom nem tőlem kérdezted :)
Tudod a sétával az a gondom itt az Alfődőn, hogy hiába megyünk, sétálhatunk, de közben a tüdőnk lesz olyan beteg, hogy azért fekhetünk kórházba, mert minden sétaút az országút mellett megy el, ahol meg annyi autó futkos, hogy levegőt is képtelenség venni :(
Mi rászoktunk arra, hogy 3 óránál hamarabb, még gyümölcsöt sem eszünk :D
azaz, 3 óránként eszünk csak.
Ez jó! Még nem hallottam :))))
Sétáljatok többet, bármilyen idő van, mondjuk az esti vacsi helyett...valamelyik csatornán szokott lenni egy olyan műsor, h Zugevők, hát sok igazság van benne....hogy mennyire nem számítjuk bele a napi fogyasztásba a "csipegetéseket", h az alkoholnak milyen magas a "tápértéke"..stb.
már velem van tele az oldal!!!
Ha elhitetem magammal hogy okos vagyok, attól még nem tanulok meg irni...
a párom elment horgászni.
nem fog semmit,de szereti az idejét kint tölteni.
legelteti a szemét.
meghízottegy picit a drága,azt kérte keressek neki bővebb nadrágot.hát nincs. mondtam vagy veszünk,vagy fogysz.
kajált, de pököltött evett tésztával.hiába a zabpehellyel készült, baromfihúsos fasirt.nézi magát a tükörbe, és azt mondja nekem:- belépett a tukörtojás eggyesületbe...
...bámulok mint kispista a moziba...
aztmondja:_ csak tükörbe látja a tojásait.
na a hülyeségért nem kell a szomszédba menni.......@@@@@@@@@@
A 15 pontos játék.
1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről.
A felszerelés általában egy ütő és két labda.
2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.
3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél,
miközben a labdák kint maradnak.
4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen.
A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.
5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében)
fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.
6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges,
hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.
7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki.
A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelését megrongálták.
9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.
10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.
11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.
12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától,
mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.
13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.
14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi -
ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
Bemegy az indián a hivatalba:
- Szeretném megváltoztatni a nevem.
- Miért?
- Mert hosszú.
- Mi a maga neve?
- Messzeszálló Színaranynyílvessző Mely Mindig Célba talál.
- És mire szeretné megváltoztatni?
- Zutty
Eniss, óvatosan...
semmi nem szalad el.
köszi a pogit,kávét.
kész a húslevesem,meg zöldbabfőzeléket csináltam fasirtal.
estére sült alma is lesz.
a félbevágott, kimagozott almát megszórom fahéjjal, és megsütöm a sütőbe.
finom.
este a macié a gép.
sakkozik.
már várják sokszor hogy mikor lép be.
gondolkodtam egy másik ggépen,talán karácsonyra jó lenne.
azok az indiánok!@@@
most a biciglivel tolják a fát.
Ez igaz, amíg nevetni tud az ember, addig könnyebben éli meg a problémákat is :)
Aztán fiatal is addig marad igazán :D
Ettől a művészi szabadságtól azért néha herótom van :(
Tudom, hogy tudod, hogy én is tudom, mert te is tudod, miszerint tudom mert tudhatom, vagy nem tudhatodm, de hallottam, hogy tudja más is?:DDDD
Boszika, ezt nevezik művészi szabadságnak :))Tudom, hogy tudod.
Nem is úgy hirdették meg, hogy történelmi sorozat.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Futi aranyos volt a vicc nagyon :DDDD ....kb, mint a politika :DDDD
Mindjárt rohanok és teszem a dolgom, olyat amit nagyon úúúúútűlok, de muszáj elvégezni.
Tettem ide kávét, pogácsát.
Ez igaz, főleg mert ennek a filmnek nem a történelmi hűség a lényege, hanem a szerelmi fonál, amit ugyebár még annyira sem tudunk meg, mint a történelmi részét, mert a történészek sajnos a mindenkori vezetés szája íze szerint kellett, hogy forgassák a tollaikat :(
Amúgy amennyire én nézem, csak szegény Tomori Pálnak lecsapatták a fejét, még a csata előtt, aztán lestem mint Peti a moziban, hogy ez meg hogy tévedt ide, mikor a csatában halt meg :(