Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia :)
És megy is az a vonat, vagy csak felültél egyre, hogy legalább az érzés meglegyen, miszerint mehetsz a lurkóért?:DD
Teljesen ki van az agyam, vigyázzatok velem, ma beindult, nem tudom mi lesz a vége, de fárasztó leszek :D
azok, az indiánok? :))))
Futink, kész vagyok, mindig tudsz valamit hozni, amitől betegre nevetem magam :DDDD
Ó, ilyen apróságokon mi is szoktunk nagyokat nevetni, vagy éppen bosszankodni :)
Egyébként sok amerikai filmben, amik itt készülnek nálunk, a középkori, sőt még más filmekben is, ott virít a magyar lobogó :)
Azt mondták azért, mert nagyon szép :D
Az nem baj, csak egészség legyen :)
helyes, de Mackód mindig elzavar este, hogy játszani tudjon :(
Szép napot és kellemeset is, mindenkinek :D
Köszi Kata a kávét :)
kicsit kevesebbet vagyok mostanság.
családi elfoglaltságom volt.
ha minden igaz,már több időm lesz.
néha nagyon eltudnak menni, a történelmi fimekkel.
láttam egy történelmi kalandfilmet, a középkorba volt a cselekmény,és a börtönbe bálás szalmán ültek. röhögtünk a párommal....@@@@@
ez tuti.az "indiánok" nálunk már vágják a fát.@@@@
úgy dönt az Öreg Indián, hogy ideje hozzákezdeni a tüzel? beszerzéséhez. El is kezdenek fát vágni. Egy hét után az Öreg Indián elküldi legkisebb fiát a Nagy Varázslóhoz, hogy megtudja mennyi fát vágjanak a télre.
El is megy a fiú, és megkérdi a Nagy Varázslót.
-Hát fiam, igen nagy tél lesz az idén.
Visszamegy a fiú, elmondja, hogy mit mondott a Nagy Varázsló. Vágják tovább a fát. Egy hét után megint elküldi a legkisebb fiát a Nagy Varázslóhoz, hogy megtudja elég lesz-e már a fa.
A fiú ismét megkérdi a Nagy Varázslót.
-Hát fiam, igen nagy tél lesz az idén!
Visszamegy a fiú, elmondja, hogy mit mondott a Nagy Varázsló. Vágják tovább a fát. Egy hét után ismét elküldi legkisebb fiát a Nagy Varázslóhoz.
A fiú ismét megkérdi a Nagy Varázslót.
-Hát fiam, elég nagy hideg lesz ezen a télen, mert a hegyekben az indiánok már hetek óta vágják a fát!
Sziasztok!
Kata köszi a kávét.(_)?
Zsu,jó utazást,és kívánom hogy minden okés legyen.
szépen süt a nap,nem tudom meddig,de küldöm felétek.
Én viszont csak láttam, de nem néztem :D
Egyébként találtam már most, régebben is, pár igen fura dolgot, ami a történelmi hűséggel nem fut egy vonaton :D
Igen, a gépemmel szemben van a tévé, így látom és néha, mikor a férjem már alszik, akkor tudom nézni.
Az egyik sorozat vége, hogy a kis számítógépzseni csajt, lelövik :(
Utána nem láttam, te igen?