Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Küldtem Neked egy kis kakast, sajnos élőt nem tudok:(:)
Szasztok Csevisek!
Szegény kiskakas! :(
Kertezek, mert jó idő van. Kikapcsolódásnak befestettem a szomszéd csajszi haját - szép lett.
Most kávézom, aztán folyt. köv. a kertben.
Szép hétvégét!
Sziasztok!
Ebéden túl vagyunk. Levágtuk a kiskakast :) Olyan pörkölt lett belőle,hogy csak na...
Sziasztok, szép napot, é most értem haza....okosodni voltam.
Szép napot mindenkinek!:)
Rossz már ez így h ahányan vagyunk, annyifelé!
Az nem jó. azt hittem mentek a termgyogyihoz. nem tudom még mit csinálunk, a fiamék alakítgatják a szomszéd házat, oda szeretnének költözni minél hamarabb.
Szép napot mindenkinek!
Itt nagyon hideg van!:)
Nem bírtam aludni:(
Aki korán kel, egész nap álmos lesz:))
Mit csináltok a hétvégén?
Jesszus Katica, de korán keltél!
Jó reggelt és szép napot. Termoszban tettem az ágyatok mellé a kávét
Sziasztok, jó éjt, részemről elaludtam :)
Mi a fene van a tvben, h nincs itt senki???? :((
Amíg el nem fáradt a szája,mesélt :) Szerzett barátokat. Ő lett a nagyfőnök a gyerekek közt. Senki nem ellenkezett :)Inkább jókat mondtak róla,sok pozitívumot. A csúnya beszédén kívül nem igazán mondtak rosszat. Nagyon nagy az igazságérzete,elvállalja,ha ő is rosszalkodik,de nem tűri,hogy más kibújjon a büntetés alól. Ha sérelem éri,megtorolja,de nem kezdeményez. Inkább szóval,mint tettel.Jól érezte magát,várja a hétfőt.
És mit mesélt?? hogy érezte magát?? és az orvosok mit mondtak??
Sátánka most vacsizott,már megfürdött. Hozza a formáját :)
Hahó! Én is most léptem be! Jó hideg van, be kellene fűteni.
Hahó! csevisek! merre kóboroltok??
Már sajtokba is teszik...Állítólag a legjobb immunerősítő....
a hálószobai golf is sport,miért akartok kint sétálni?
a fútópadomat használom.
a szomszédomba térdig érő parlagfü van.a szomszéd majd meg fúlladd,mégse kaszálja le.
főzött magának parlagfű teát......
hát,nemtom hogy jó-é...
Hát mikor Budát elfoglalták,akkor volt gyermek a kis Szapolyai...Izabella,a kedves mama,azért könyörgött Török Bálintnak,hogy kísérje el a dedet,a szultán udvarába..Legalábbis Gárdonyi szerint...Hogy aztán mi volt a valóság....? Szerintem,az életben nem fog kiderülni..A történelem kereke úgy forog,ahogyan az éppen hatalmon levő politika diktálja...:D
Szia, viszont :)
A Maci bucija már nem akkora?:)
Ebbe sem gondoltam még bele, hiszen akkor már a kis Szabolyai Jánoska volt az uralkodó :)
de az még később lesz :)
Szép napot mindenkinek!:)
Kicsire nem adunk!Buda elfoglalásakor sem Lajos uralkodott,de..hát na...:D:D
Igen, azt hiszem tényleg jó, mert itt bennünket semmi hegy, semmi víz, semmi nem vesz körbe, és csak a por, ami a várost ellepi, mikor meleg van és eső napokon át sehol.
Mindig oda lyukadok ki, h mi nagyon jó helyen lakunk! :)Közel a Mátra, de Pest sincs túl messzi. A közeli két város is olyan 10-20 percre van. Na meg a környezettel sincs gond :)
További ajánlott fórumok: