Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Láttad Tsontot?
Most lett vége az x-dik sorozatnak, amikor elmennek mindketten egy évre :( máshova.
Nekem egy emlékezetes esetem volt, azóta sem hevertem ki, csak már nem jut annyiszor az eszembe.
Busszal mentünk valahova. A gyerek, a férjem és én. Még fiatal voltam, mini, fehér szoknyában és a buszvezető, mivel hátul álltam, a két fiú már ült, csapott egyet a végén, amitől elestem, és végtelenül rosszul éreztem magam, két lábam az égnek, senki nem nevetett rajtam, főleg nem én, csak a férjem és a gyerek kuncogott.
Nem volt jó érzés. Azzal magyarázta a nevetését, hogy nem tudott másképpen reagálni.
Én akkor mondtam, ha netán segít felállni, még a nevetést is elfelejtem.
Ezt végiggondoltad, vagy csak leírtad?
Elmenni? Ő? Este? Egyedül? :(
Az elején még jó, ahogy apu barátja, mikor beteg lett és a neje rá sem nézett, csak az első felesége, hogy akkor finom és édes dolog.
MIvel a neje már abban az időben, nem igazán, szóval bármennyire dúl a szerelem közöttük, az ágybéli jelenetek már nem érdeklik.
A fiatalt viszont igen, ez ami elviszi őket, de csak ideig-óráig, míg ott is elő nem jönnek az évek számából adódó problemák.
Aztán rájönnek, hogy a régi nej mellett, minden jobb volt, főleg mert már ismerték egymást, rezdülésekből.
A fiatal nőnél viszont mindig, mindenben, teljesíteni kell. Ez jó egy ideig, de nem sokáig.
Bele lehet ám fáradni és akkor az a házasság, kapcsolat is marad azon a szinten, mint amiből kilépett.
Az igen, kakukk meg jójcakát, együtt, emmán döfi _)
pusziljuk sátánkát :D
Szia :)
Igen fura témában futottunk össze és belegondoltam, a gyerekkoromban is, volt apámék baráti körében három férfi, aki igen fiatal nőért hagyta ott a családját, de mindegyik megbánta.
Vagyis nincs új a nap alatt és mindig lesznek ilyenek :D
Jóccakátos kakukk mindenkinek!
Holnap hozom haza sátánkát!
Azért nem tudtam felállni!!!!!
Mert ugye csendben vihogni,meg feltápászkodni nem olyan könnyű,ha az ember lyánya épp kémkedik!
Kalapozzunk, ha ennyire akarja :D
Nekem van jó pár, adok egyet kőcsön :D
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
És ha unoka az a gyerek???