Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép jó reggelt mindenkinek :-)
de rég jártam erre.... :-D
Köszi a zsőnyeget! Igyekszem élni a felkínált lehetőséggel... :)
(Megi gépe csütörtököt mondott...)
küldök erőt és a zsőnyeget, azzal ott lesztek ripsz-ropsz és nem kell korán kelni :)
a korán keléstől mindig kiráz a hideg, még ha nem én csinálom, akkor is :(
Szeretem a muzsikát, megnyugtat, kikapcsol és elvarázsol, igen :D
Hát, megértelek, de nem biztos, hogy jobb, bár mindenki azzal nyugszik meg, amivel tud :D
Akkor ne ajánljak egy finom GErshwin melódiát, vagy Fred Astaire filmet?:DDD
Akkor kicsit el vagy most varázsolva.
Nekem mostanában kőkemény zenék kellenek, hogy észhez térjek a sok baromságtól, amit velem művelnek (szolgáltatók, bíróság, minisztérium).
Lenyugtat. A lassú, könnyed zenétől ideges leszek. :)
De még mennyire dömdödöm :D
törpik, hogy vannak?
Bocsi, félreolvastam, egyébként lehet én gondoltam rosszul, de váltig állították a rádióban is, hogy ma van a leghosszabb nap.
Nem jól fogalmazták meg.
ez az igazi :)
"A szeptemberi napéjegyenlőség napja szeptember 22. (illetve szeptember 23.). Az északi féltekén őszi napéjegyenlőségnek, a délin tavaszi napéjegyenlőségnek nevezik. A két félgömbön ez a csillagászati ősz, illetve a csillagászati tavasz kezdete is egyben."
Nyah, most már vili?:D
Nem volt az semmilyen szer, szőr, szur, vagy kaki, csak szép az idő, kellemes és olyan jól érzem magam :D
Nem drogozunk, csak imádok jó zenét hallgatni, így aztán nekifeküdtem a you pontpontpont-nak és mivel imádom Nat King Cole és hasonlóak muzsikáját, hát hallgatom :D
Lehet ez a szer?:D
HOssszaaaaaaab, ha szabad kérnem és az egész világon egyforma , nah :)
Egyébként itten lakom la :D