Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nemis, ha titok, akkor nem jönnél :DD
Neked is, indik már alszanak, gondolom :D
Árúkoggyá csak! :D
Szép estét, jó éjt Mindenkinek!
Nekünk is kellene, de mi magunk szoktuk, bár csak egyet, mert a szüleim-nagyszüleim sírja most lett megújítva teljesen.
Tavasszal ecetes vízzel és kefével, szoktuk letisztítani :)
Szia :)
Oda mehetsz, ahova akarsz, csak nézd meg, mikor kell otthon tartózkodnod pontosan, mert jöhetnek ellenőrízni, bár én még nem futottam össze ellenőrzéssel soha.
Legfeljebb azt mondod, hogy boltban voltál.
Nem tartom okos ötletnek, hogy így félidősen hagyd ott a munkahelyedet, hiszen a terhesség alatt nem mondhatnak fel a kismamának. Ha kikészít, inkább maradj táppénzen, hivatkozz arra, hogy kikészítenek idegileg.
Nem biztos, hogy jobb lenne a másik munkahely. Őket nem zavarná, hogy hamarosan szülni fogsz?
Nem az ellenőrzéstől félnék, nem gyakori az.
Szia!
KÖszönöm a válaszod! :)
Nem is fizetnének érte. Azon gondolkoztam, hogy mi van abban a helyzetben, hogy be megyek próbanapra, és ők pont akkor kapnak egy munkaügyi ellenőrzést, én meg ott ülök, és am. táppénzen vagyok, mert babát várok. azért jöttem el táppénzre félidősen, mert a másik munkahelyemen nem tetszett, hogy mindig mennem kellett vizsgálatra, és állandóan a hátam mögött beszéltek, én meg már idegileg ezt nem bírtam.
Szia nikike1990, a tp alatt azt tehetsz, amit szeretnél, csak pénzt ne kérj a próbanapért.
Elvileg Tp alatt pihenned kellene, de nem kell nagy dobra verned, hova mész.
A 2. unokám éppen ma 3 hetes...:-)
A nagyobbik pedig 4 éves múlt augusztusba.
Szia Katinkaboszi!
Látom itt semmi nem változott, olyan kellemes közvetlen csevegés folyik mint régen...:-)
Jó kis fórum ez...:-)
Jó csapattal...
Sziasztok!
Azon gondolkoztam, hogy táppénz alatt próbanapra lehet-e menni egy másik munkahelyre?
Mi már letudtuk 23-án, most a sógornőm megy a fiával és visznek frisset, mert mi így osztjuk be, itthon pedig gyertyát gyújtunk majd.
Legközelebb karácsony környékén megyünk még :D
Ez igaz :)
Köszi aranyos vagy..:-)
Mi újság erre felé?
Próbálok kicsit vissza olvasni.
Úgy látom a kemény mag itt van kitartóan..:-)
Én most fehér murvát szórtam tavasszal a sír köré, az alatt sem nőtt ki a gyom.
Sajnos olyan világot élünk, ha valaki nem ott él ahol a szerette/i/ nyugszik, bizony sokuknak problémát jelent az utazási költség is. :(
Bizony régen ...szégyelem is magam miatta...:-(
De látom azért még emlékeztek rám és ez nagyon jól esik....:-)
megható...