Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
ÚÚÚÚÚ:-(((
azért ezek eléggé komoly tünetek....
jobbulást kívánok az Anyukádnak....
Nincsen 16 szobád???..:-OOOOO
és a konyha? hány lépés?
csak dobj már egy privit, ha sok a baj, legalább tudjam mi van a nénikémmel :(
puszilom, reménykedem nincs nagy baj :)
Hello Derilla, szia Csibike :)
úgy látom mindenhol egyformák a "gondok", mert ugye ezt azért mégsem lehet annak nevezni :DDDD
amúgy mia munkahelyen régen kitaláltuk, hogy a férfiak teljesen egyformák.
Főleg, hogy láttuk többen a spktr- csatornán, hogy a pasiknak egy db ősapjuk volt, hát ezért egyformák :DD, ez genetikusan lett bebizonyítva.
Elköszönök, mert anyukám jött, hogy nem érzi jól magát, felment a vérnyomása,/megmértem/hányt, hasmenése volt, nem látott, hallott, csak zúgott a feje, még szólni sem tudott. A papa meg ott van mellette, de észre sem vette,azzal van elfoglalva, hogy ő milyen beteg./agyinfarktusa volt 7 éve, túlélte, de azóta egyre rosszabb, sok gond van vele/
Most megmérem megint a vérnyomást, beszélgetek kicsit, és ha nem javúl, hívok orvost.
Remélem erre nem kerül sor, hiszen valamivel jobban van, hogy be tudott jönni szólni.
Egy házban lakunk.
...:-DDDD
én is kiszálltam már párszor az autóból....:-))))
mondtam: ha Te olyan okos vagy akkor tessék...itt a volán...:-)))
na én azért okosabb voltam mint Tata, mert gyorsan beslisszantam a másik ülésre...:-))))
há ,hogyne..ő északon..én meg délen.....))
ha nem beszélgetünk nincs vita...!
Ez szuper!!!!!
:DDDDDDDDD
csak így tovább...:-)))
ha már a férjek fözési tudományáról beszélünk, képzeljétek el, amióta reggeltől -majd nem estig dolgozom., azóta a férjem nekilátott főzni,ma is megcsinálta a tökfözeléket!
és én megdicsértem, hogy finom!...)))
Sziasztok ! Szép estét !
Nálunk annak idején az tette fel az i-re a pontot, amikor a gyerekek nem voltak hajlandóak a paradicsomlevesből enni amit az apjuk főzött, azt mondta kész, leteszi a fakanalat..))))
Mint kiderült ecet volt a levesben, mert, hogy az savanykás.:DDDD
Azért volt néhány étel amit megfőzött ezek után is!
sziasztok!
én is itt volnék, ha kis időre is!
szép estét kívánok nektek!
ha megérkeznek gondolom szól :)
de majd Te is :)
ez kár volt :(
bár azóta már Te is rájöttél :)
abszolúte ráhagyok mindent, ha valamibe beleszól és csináljuk, ahogy Ő akarja, majd rájön, hogy úgy nem jó, de ha mondom, nem hiszi el :))
tanul így legalább :)
ÁÁÁÁÁÁ reménytelen eset....
volt egy időszak, amikor munka nélküli volt, nekem meg sok volt a munkám.....
azt ígérte megtanul főzni, de olyan kin -keservesen állt neki , rossz volt nézni...:-)))
inkább kivettem a kezéből a fakanalat...:-)))
nem harcolt érte...:-)))
Azt felváltva...:-)))
mert azt szeretem csinálni...:-))