Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Édeseim, kedveseim,
zóval már elég sokat ültem itt, nagyon szeretnék még maradni, de se a gép nem tereget ki helyettem, sem a palacsintasütő nem fogja kisütni a dolgokat,
ami így utólag átgondolva, elég ronda dolog :DDD
egyszóval elmenek gyógyszertárba, majd jövök vissza és belevágok a lecsóba :DDD
szavazzunk, én szavazok mindenkire, ikrekre, unokákra, kutyusokra, stb-re, csak haladjunk :))
akkor viszont itasson vele a menye egy kis nyers tojglit, az jót tesz a hangjának :DDD
részvétem a szomszédoknak,
küldj nekik füldugót,
apósnak meg vegyél egy kis pattogót, kukorica helyett :))
aztnemtom :( :DDD
csak odanéztem, néha tényleg olyan nevek vannak!!
nah megint egy nem semmi új tag, nem semmi névvel :DD
nah még a sok b-ből álló az igazi :DDD
rendben, de ha gyümölcsöt puhábbat adsz Neki, az is jó a darabos étel szoktatására, a Túrórudit nem igazán szeretem erre, a keresztfiam is megevett belőle naponta tizet is, mert mást nem nagyon óhajtott, szóval azért óvatosan kicsim,
nem akarok beleszólni, de tudod, már víín vagyok, meg boszi, oszt nézd el nekem :DDD
Köszi. Igazából csak gyümiért és túrórudiért megyünk a fiatalúrnak. :)) A túrórudi a nagy reménységem a darabos étel megkedveltetéséhez. :))
Na tényleg megyek, mert már nem sokáig bírja pici fiam cérnával és már garázdálkodik a lépcsőt elzáró kiskapunál. Már 2x ki is nyitotta, szóval már itt fenn sem tudhatom teljes biztonságba míg nincs rajta mégegy zár. :))
Köszönjük a puszikat átadom az illetékeseknek, a picinek sokszorosan. :))
akkor aznap szóljál, elküldöm a férjemet zsőnyegen, mert imádja, mindig főzhetnék Neki, de mi a fiúval nem szeretjük, csak hébe-hóba, így azután le van szavazva :DD
nah de majd jön már a hűvösebb, érdemes sokáig meleget csinálni, majd főzünk, szerencsére Ő is szereti a gyümilevest is :D
Puszilunk mind a hármótokat, főleg a picikédet és hát Téged nagyon, vigyázz a kis családodra, jó vásárlást, hiányzol nagyon, de első a gyerek, majd jössz ha már egyenesben lesztek :DD
puszi addig is :)
A múltkor láttam én is valamelyik baromfi boltban itt, de nem mertem megvenni, én pörköltnek gondoltam, de hát az is olyan sokáig készül, mondjuk ha most egyedül vagy éppen, ráérsz kivárni :)
nem vagyok egy leveses, csak gyümileves jöhet, de az sok ám :))
én is í kétbetűsben vásárolok, valaki azt mondta az egyik körbefórumon :)), hogy olcsóbb is
Sziasztok! Láttam mennyien vagytok itt, gondoltam beköszönök. Maradni nem tudok.
Jól vagyunk, lassan megyünk a boltba. Sanci baba itt nyüglődik a lábamnál, jönne fel az asztalhoz és verné a billentyűket. Kiköpött apja fia. Az autó és a gép a mindene. :)))
Olyan frissek voltatok ma, hogy sajna ennyit nem tudok visszaolvasni, majd talán alvásidőben.
Mindenkinek sok puszi. Köszönjük az érdeklődést.
Hiányoztok, majd igyekszem még jönni, legalább hogy beköszönjek. :)))
A két betűsbe szeretek én is vásárolni:-)
Kakasból főzök húslevest jó sok zöldséggel, a combjait pedig lesütöm. Ez már após hétvégi menüjéhez lesz, nekem elég délben egy kis leves.
Zsuppppszííííííííííííííííííííííííííí
szia, hogy vagytok, a multkor nem tudtunk beszélni, mert addigra elmentél, de olvaslak ám :)))
hogy van a mi Sancink?
Sziaaaaa !!!! :-))))
Hogy vagytok ??????
itt Pest fölött tiszta az ég , süt a napocska :-)))
küldöm felétek is :-))))
mit főzől?
vagy nézzem a Szimre fórumán?
jártál már ott?