Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Már jobban vagyok....
Olvaslak Benneteket, olyan boldog vagyok, hogy sokat fejlődött már Sancika!!!!
Jöttem elköszönni a mai napra, mert olyan, de olyan marha erős fejfájásom van,a szemeim is vibrálnak állandóan.
Most veszem be a második gyogyit, jön a vizes ruha, ágy, sötétség, csend, remélem használ valamit.
Igaz a Lilit elfelejtettem, mert az nem szereti ha fekszek, mindenáron felráncigálna,a kezem huzigálja, meg jönne a fejemhez, morog, nyüszít, és nyalogatná. Persze nem engedem, de biztosan látja, hogy valami nincs rendben a gazdival.
Később ha jobban leszek, még visszanézek, a domikat is a lányom veszi fel addig.
Sziasztok! Puszi mindenkinek és szép estét!
Csak beköszöntem, mert nagyon hiányoztatok már.
Sajna most sem tudok maradni, mert még össze kell kicsit pakolnom a lenti fronton aztán jön a fürdés Apával, majd öltözés és vacsi velem. :))
Sziasztok !
Jaj, de örülök Nuszikám, hogy végre itt vagy !
Tillykém, ma nem orvosnál voltál, vagy tegnap ? Már azt sem tudom milyen nap van.
Lázad ? gyuszid ? Ugye elhagytak ???
Köszike , most jól vagyok .
Pihenek , lazítok. teszek -veszek.....
Sziaaaa :-))))
Hogy vagy ?????
azt én is tudom, hogy lázas volt, igazán nem is értem, hogy ezzel miért nem kezdenek valamit az orvosok. Nekem ez magas. Nálam az előző injekciómtól állandó lázam volt, azt mondta a dr.nőm a láz miatt romlott akkor az állapotom.....
Tuti igaza volt, mert mióta másik injekcióm van sokkal jobban vagyok, persze tudom ehhez kellettem én is, hogy ne legyen betegségtudatom, pozitív gondolkodás, stb....
Szia Ritum,
annyit igen, hogy lázas volt egy ideje majdnem minden nap, ezért elküldtük pihenni, hogy kialudja és kifeküdje a betegségét, mert így nem mehet tovább, hogy folyton itt lóg, a láza pedig mindig előjön :(
Szia Rita!
Sajnos semmit.
Sziasztok!
Mi van Annával, tudtok valamit??
Sziasztok :D
végre beengedett a gépem, erre megjött a fiam, szóval elhúzok vacsorát készíteni, majd jövök vissza hamar :)
Sziasztok,szép napot:))
Azt hiszem,lemaradtam:((
Anna kórházban van?
Szép napot Mindnyájatoknak !
Betegeknek minél előbbi gyógyulást kívánok !
Correct már korábban bejelentkezett a naplójában, csak még pihennie kell egy darabig.
Szép jóóó reggelt :-)))
A betegeknek gyógyulást !
Szép jó reggelt....
csatlakozom Katica jókívánságához....
gyógypuszi, minden betegnek és gyógyuljanak meg hamar....:-)))