Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
szia!
én is itt vagyok , lehet..csak a gondolataim elszáltak a határon túlra..s kóricálnak!
Szia Annám!Aggódom érted!Gyógyulj meg,kérlek szépen!!!
Jó éjszakát,szép álmokat:))
szia,
nahát! végre, nagyon örülök, Mint is járt itt az este :)
Szép estét mindenkinek!
Örömmel közlöm mindenkivel, hogy drágaságom nem szemvedett az éjszaka és ma sem.
még csak a házidokinál voltam , fogalmam sincs hogy mitől fájhat
Két 2 múlva megyek a szakorvoshoz , ott majd megnézik.
A házidoki is gerinctornát javasolt , illetve nyújtógyakorlatokat , de azt is óvatosan.
többször meg kell állni pihenni.
egyébként nem tudom pontosan milyen fájdalmad van, vagyis mitől, ideg, vagy mészlerakódás, de nekem bevált nagyon az a fajta torna, amikor hanyatt fekve, nem szabad a lábat beakasztani sehova, és felülni többször, fejed alá a kezed.
Csibikénél voltunk egyszer régen, bekattant a derekam, azt hittem nem tudunk menni sehova, megcsináltam vagy 10-15 felülést és bírtam az egész napot, pedig a Vidámpark és az Állatkert volt a program.
még nem tudom...reggel még be van állva.
szerintem a tegnapi sok ülés nem tett neki jót.
de ma megmozgattam :-))))
Szia, Nucikám,
szerintem ez a korai kikelés eléggé könnyelműség :(
nem hiszem, hogy a dolgod, ami a nekünk küldött képek, annyira sürgetősek, hogy nem tudtál volna várni pár napig, mi inkább várunk, csak gyógyulj meg kérlek :)
Szia kis tanítványom :DD
hogy van a derekad? jót tesz a gyógyi?
Nucikám, nem korai még ez a felkelés?
attól mert nincs lázad, még fontos pihenni, hiszen a szervezeted így tud csak erősödni.
Sziasztok,
látom túl késón jöttem :(
de mégis örömmel, mert Zsuppi és Nuci itt van,
Tillyről nem is beszélve, csak éppen Csibikém fejgörcse idegesít :(
Igyekszem pihenni.
De te is pihizzél.Lehet a front miatt fáj a fejed ?
:-(((
Örülök, hogy nem kellett felszúrni a fülét.. biztos nem lesz már baj....
Köszönöm a sok puszikat, és igyekszem!!!!!
Jobbulást a hátacskádnak, gerincednek, pihenjél vele, és persze, jöhet a bicaj, jó kis tornáztatás !
Én most készülök a lefekvéshez, mert nagyon nagy fejfájásom van.
Szia Tesóóóó :-)))
Sokat gondolok rátok :-))))
Aranyos a Sancika , és olvasom ám a naplódat !!!!
Puszi nektek !!!
Szia :-)))
Hétfőn voltam dokinál , írt fel fájdalom csillapítót , és izomlazítót, és majdnem két hét múlva kaptam időpontot a reumatológiára.
Tegnap kocsikáztam , ma pedig bringáztam:-))))
És te hogy vagy ?
Unokák tegnap voltak a dokinál, egy hét múlva kontroll, remélem, addig nem lesz semmi gond, nem kellett Ákoska fülét felszúrni, aminek nagyon örültünk.
Nagyon szépen köszönik a képeket, sok-sok puszit küldenek, és ők is üzenik, gyógyulj meg !