Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
pufira ettem magam, de azért egy darabot még legyűrnék :D
küldhetek egy kis palacsintát érte?
ez hogy működ?
mifelénk nem ismeretes nagyon a puliszkával készült ételek sora, ezért szívesen veszek minden ilyesmit, ha nem zavarlak vele :)
édesem,
konok ide, konok oda, majd adok én Neki, csak ne hagyja, hogy az orvos ilyen esetbenmeglátogassa!!!
Ni!
szól rá, mond neki, ilyenkor nem Ő diktál, hanem az aki egészséges, jelen esetben Te!
Nálunk is ez van, mindenben a drágám dönt, legyen igaza, közös megbeszélés után, de egészségben nincs apelláta, amit mondok, annak úgy kell lenni!!!
Nem rosszat akar az ember nekik, akkor meg miért ellenkeznek.Talán mégis azt akarják, csak nem mondják? ki tudja:(
helyes, ha túró már van, akkor lehet belőle finom körözött is még :))igaz némi juhhh túróval :DDD
amúgy elment, és finom lett legalább :DDD?
sziasztok,
nyolcszázon túl? :DD
megnézem ki volt a bájos tettes :DDDD
Akkor ezt nem nyilvánosan kellene tenni:) De a Nôvérkém biztosan egyetért velem, nem jó ez így!!!!!!!!( Ha nem, akkor majd tiltakozik:)
Tenni kéne ellene!
Drága Barátnôm! Csak azt szeretném megérteni, miért esel vissza és vissza:(
A többit priviben:)
Köszi....:-)))
Még jó hogy itt nem kell pezsgőt hozni;..:-)))
Tényleg finom:)
Te hogy vagy?
Jaj, már Suginak is válaszolnom kellett volna, de most akkor egyszerre:)
Csirkecombokat sütök és mexikói zöldségkeverésest rizst adok mellé és kovászos uborkát:,
Köszi Annám...jól vagyok....:-)))
És Te? ugye Te is? Messze űzted a hívatlan vendéget...:-)))
Szia, már megettük...:))
Hogy vagy Nagyika???
úgyis beszélünk holnap:) este:)
Meg most már készülôdtök:)
A kaja is mindjárt kész:)
kukucskaaa.....
itt van nálunk az öcsém...néha bekukk :-))))
Imádom...:-)))
Maradt még?
Megjöttem:)
Nekilátok a vacsinak, de mikor magától készül, bekukkantok még:)