Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
szia :))
oltáson túl már?
ez a pagodadolog itt nálunk igen drága :( emiatt aztán nem is kóstoltuk meg, mert egy fejjel nem érek semmit :((
a levest még csak akkor szeretem, mikor a karfiol zsenge, akkor még megeszem :)
45 év, manapság már nem kor.
sokan akkor szülnek, meg a nyugdij is jó messze még.
én 48 évesen ismerkedtem az internettel.
a számitógépet ugy ahogy tudtam kezelni, de az mégis más amikor a munkahelyen dolgozol vele, és az adatokat viszed be.
nem öreg a mamád, költözhet albérletbe...vagy ahova akar...
most vagy, vagyse :DDDD
nem aprózzuk!
Háát...
Akönyvtárban beszélgettem a könyvtárossal, és pechemre ott volt a kislányom is. Anyám volt a téma, milyen jó, hogy ennyi idősen próbálkozik az internet nyújtotta lehetőségekkel, 45 éves lesz mellesleg. És megszólalt a drágám, hogy NEKEM MÁR ANNYI PAPÁM VAN, MINT ÉGEN A CSILLAG!
6 éves.
pontosan olyan a formája, mint egy pagodának, csak zöld, mint a brokkoli, de attól még karfiolnak árulják :DD
jópofa nagyon, biztosan láttál már :)
persze, kaphatsz, az édesség jót tesz ha ideges az ember lánya :(( :)))
legfeljebb kiszedjük az ajtót, hogy kiférhess :DDD
már ott is repdes az ablak előtt, hogy csak picikét kelljen kinyitni ebben a hidegben :(
szia :)))
Énnnnnnnnn isssssssss?
Most rámférne! Én meg nem , mármint ki az ajtón!
Szia Bosziiii:-)))
Én kérek...:-))))
Kókolom, puszi mindenkinek, szép estét :)
már csak ideértem, sütöttem finom almás lepényt, kér-e valaki, mert küldöm, még meleg :DDD
Néhány hete derült ki anyám egyik jó pillanatában, hogyha a nagyikám nem olyan jószemű, akkor lehet, hogy katolikus pap az apám!
Néhány héttel később fogantam meg, és csak azért ment hozzá apámhoz, mert a mami tiltotta!Már akkor ivott.Csak azért mert utálta anyám az anyját, mert miatta lett öngyilkos a nagyapám (rajtakapta, hogy mellette pasizik)! Szóval elég heves vérmérsékletű a családom női ága!