Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
köszönöm a vigasztalást!
nálunk inkább a pityóka vagyis krumpli a menő étel..a lányok nem szeretik a gombaféléket..s még sok mindent nem szeretnek..
a tejföl ami feldobná az ételeket az drága, igaz szoktunk helyette szúnút, savanyúteejet használni..az is drága..
borzasztó drága az élelem..
de túlélők vagyunk!..:))))
jááááááááááááááááá )))))))
kész vagyok :DDD
remélem nem maradt ki senki :((( mert akkor elbújdoklom :((((
ááá, csak én küldöm ezeket a kis kedveskéket mindenkinek :))
szerencsére nagyon sokat kaptam, és most én is igyekszem :DDDD
Most hallom, hogy Moskvában beköszöntött a tél! Több centis hó hullt, és sokkal korábban, mint ahogy szokott!
Nagyon jó!
sok mindene megy keresztül az ember, mire eljut a megbocsátásig, és a végleges és önkéntes elszakadásig, a saját és a családja érdekében :)
és bölcsebb lesz lassan :)))
ugye ? :)))
jó kis csapat vagyunk ám :DDDD
Ezt én is átéltem, legalábbis hasonlót!
Ettem én már kulyának vett száraz kiflit, felmelegítve, egy pici vízzel meglocsolva, hogy puhább legyen! 19 évesen!Terhesen!
aki elvonult alukálni, annak jó pihenést,
én még vagyok :))
Tudod Derillám
mi is átmentünk már ezen a helyzeten, csak éppen fiatal korunkban :(
nagyon meg kellett nézni, hogy az albérlet után mire adunk ki, ekkor szoktam meg, hogy átbogarászom a hűtőt és a polcokat, majd próbálok valamit összeeszkábálni :)
májkrémmel, vagy tojással töltött krumpli,
vagy amit éppen találtam otthon :)
gombafej töltve mindenfélével,
rakott zöldségek,
kukorica dara főzve, tepsi, vagy lábas aljára, rá gomba, vagy darált hús, esetleg zöldség, a tetejére mehet kevés juhtúró, vagy kis tejfel, esetleg ami van :D
jó, majd még csevgünk!
most egyelőre ki kell lépjek!
további szép estét!
na megyek! Jó éjszakát, elfáradt már a szemem.
Arról meg nem is beszélve, hogy a 2 éves fiam kukakát( Csizmás kandúr) szeretne nézni, és valahogy le kell lőnöm! Már ezerszer bevittem aludni, de még mindig nem hagyja nyugodni az a fránya kukaka!Meg nemhagyja a lackó!Zsuzsi nélkül nem szeret aludni, ő meg már szeretné végre kiélvezni a szobáját most, hogy a nagyanyja nincs egy darabig!Na sziasztok!
(nálam csak egy gond van... az anyagiak..)
köszönöm, majd fogok odajárni, hátha valami számomra is elérhető receptet kapok ott!...:))
a receptet!...:)))
illemből megkérdeztem..
de odairtam a naplómba , hogy tőled van!...!