Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
jövő szombaton mi is ünneplünk, tortát is sütök, az ünnepelt már elmondta, hogy mit szeretne enni, és tortát mit csináljak :DDD
tehát, a szombati ebédemen nem kell gyötörnöm az agyam :DD
finom. azt csak ajánlani tudom neked /nektek próbáljátok ki.
tortalap.
krém: fél lier hullala tejszin,25 dkg csoki. összeolvasztjuk (nem főzük!!!)egy éjszakára a hütöbe teszük és másnap fölverjük és megtöltjük a piskótát.na keresek képet róla.
jááááj, nem tudom utolérni magam az olvasásban :((
pedig nagyon igyekszem :DDDD
Isten éltessen nagyon sokáig!
Ha legközelebb tortát akarsz,akkor csináld meg a kefir tortámat!!Meggyel a legfinomabb!!
Gratulálok!
Én általában főzött krémet szoktam készíteni, de szívesen kipróbálnám a kemény tejszínhabot olvasztott csokival, egy kis rummal.Csak spontán...
Igazad van!
Én csak itt ócsárolom a háta mögött, és igen, valóban ő szült!
De csak akkor vagyok jó neki, ha valamit szeretne tőlem! Kölcsönkérni, beköltözni....
Igen! Kibeszélem és ócsárolom! Te hogy beszélnél az " anyukádról", aki mégiscsak az anyád, ha kiderül rólad 24 évesen, hogy a kedves kisöccse molesztálta a lányát( már a 2. babámmal voltam várandós, akkor lehettem kb 6 hetes terhes!), pchihiátriai intézetbe kellett mennem terápiára. Akkor mondtam el a dolgokat neki, mert nem hagyott békén! Mi a fenének nekem pszichiáter!Igen! Kibeszélem!Mert ki kell beszélnem magamból! Igen! Azért lakik még itt mert az anyám!És mert ilyen gyáva nyulat nevelt belőlem!
az enyém alakul...kialakítom én mgamnak kedvem szerint.. letudok minden feladatot, s oszt' jövök,,s szórakozom!
hát mi a kŐ'? szombat este van..nekem is jár ennyi buli!...:)))
Neharagudj, de nem tudom már szó nélkül hagyni.....
Mindenki csak adja alád a lovat.....
Lehet hogy nem neked van a legszuperebb anyukád,de akkor is Ő hozott a világra, és nem illene így kibeszélni sőt ócsárolni.....
Ha nem akarsz együtt lakni vele akkor mond meg neki, költözzön el, de az hogy mit csinált ,vagy mit nem......az a család magánügye ....
Szóval, lehet hogy nem Ő a minta anya ,de nekem az sem szimpatikus ahogy Te itt Ócsárolod.....
szia,
Neked is :)
kismacsekkel kettesben nézitek a képernyőt? :)))
sziasztok!
szép estét nektek!