Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
ne is mond, elfelejtettem felköszönte, csak ma hajnalban jutott el a tudatomig :((
remélem nem sértődött meg :(((((
édeseim, drágáim, aranyos kicsikéim, hát amilyen édesek vagytok, hogy aggódtatok a kezem miatt, már estére nem is fájt annyira, most viszont megint kezdi. :(((
sok az a 100-150-180 papír, amit naponta átveszek és beírok a gépbe, mondja valaki, hogy nem :(
szóval még egyszer köszönök minden aggódást és gyógysimit :))
hahóóóóóóó, Szimrénk hol vagy? Péntek van, ilyenkor itt szoktál lenni :((((
vajh' mi történt? :(((
hát nem loptunk még libát, nem is attól fáj, de biztosan le is törte volna Istenke, ha megtesszük, mert mindig kapok valamit a nózimra, ha magam ellen cselekedem, túl dolgozom, vagy hasonló :(
délután fodrásznál voltam, a szokásos hétfő helyett, utána elszaladtunk némi vásárlást eszközölni, ami még hiányzott a hétvégi ebédhez, utána pihiztem, meg a kezemet kúráltam, végül mikor már nem fájt, megtisztítottam másfél kiló almát a holnapi leveshez, feldaraboltam és felraktam főni,
erre tessék, megint kezd szaggatni :((((
NUCI, HA NEM ESZEL, LEGALÁBB EGY-KÉT FALATOT, ELMEGYEK, DE NAGYON MEGVERLEK!!!!
betegség ide, vagy oda :( a gyógyik nem tudnak felszívódni, csak keringenek a gyomrodban és tönkre vágják, viszont a hatásukat nem fejtik ki.
Legalább egy falat valamit egyél a gyógyi előtt és után, aztán néha egy kis teát igyál, vagyis abból sokat.
Most voltál az eszembe, hogy még libát lopni se voltunk és még is megfájdult a kezed...
Hogy vagy, nagyon fáj???
igen, már le is zuhanyoztam.
jól vagy?
Sziasztok, szép estét.
Ákosodnak jobbulást kivánok.
Köszönöm, még várom, hogy mit ír majd a lányom, ha lefekszem is a MSN bekapcsolva lesz egész éjjel, hogy vegyem az üzenetét.
Puszi.
ÁÁÁÁ, most nemrégen írta a lányom, hogy Ákoskámmal megint gond van, inhalálás készülékkel, kúp stb, nagyon sípol, és nagyon szapora a légzése, szegénykém nagyon nehezen tudja a levegőt kilélegezni, ezáltal a belélegzés is nehezen megy.
Szorítok, hogy ne legyen rosszabb az állapota, mert akkor kórház.
Már elküldték megint vizsgálatokra, de még egy hét, mert akkorra kapott időpontot.
"Szerintem nézzed tovább a sapit, és lehet még jobbat találsz."
Pontosan ezt mondta a lányom is :)
Most a kisebb kisfiúnak nézem a licitet, mert őmeg Indiána Joons Legot( a végzet temploma) szeretne karácsonyra, és találtam egy dobozzal ami megfelelő lesz neki azt hiszem. Van benne kígyó, csontváz meg minden csúfság ami neki nagyon tetszik.