Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok! Itt voltam de úgy kivágott a gép, mint a macskát ... szoktuk! :)
Telis-tele volt vírussal, teljesen felborult minden, nem akart indulni...szenvedtem vele eleget.
Szép álmokat mindenkinek!
Én is tudtam, csak úgy írtam, mert mikor itt tört a nyavalya, akkor senki nem nagyon volt...most meg nem győzök olvasni....DDDDD
Hogy van a karod??????
jól van, tudjuk, jó pihenést és szép álmokat, remélem a drágáinknak is az lesz :)
puszilok mindenkit, itt is, ott is, amott is :DD
Teged is :DD
hát ki lenne?
a bngyika :DDD
mert a bongyika, az bongyika, kérlek :DDD
jó pihenést, akár kettesben, akár családilag :))
mond nyugodtan, hiszen ez egy ilyen fórum, mindenki mondja ami fáj neki, hiszen ezért vagyunk itt :))
mert mi is a fórum címe? :D
Szia!
Ákoskám egy kicsikét jobban van !
Elmeséltem neki, hogy a néninek, aki képeket szokott küldeni, van egy nagy fia, aki ugyan ilyen beteg volt mint ő kiskorában, mondta, hogy puszit küld a néninek !
Ezt át kellett adnom.
Naaa tessék, megint megjártam, de már tudjátok, hogy én vagyok én !, csak néha a lányom oldaláról jelentkezek be, biztosan néztem a dominóit, és így maradt, én meg folytattam, csak a Hoxa oldalát láttam, nem azt, hogy hol vagyok!
Akkor is jó éjszakát Mindnyájatoknak !
Szép jó estét !
Nemrégen jöttem haza, visszaolvastam a beírásokat, de el-el aludtam közben, olyan fáradt vagyok.
Jó éjszakát, szép álmokat !
Na jó éjt! Megyek én is aludni, mert mindjárt megkezdődik a népvándorlás nálunk!
Így hívjuk, ha a fiúk nem tudnak a szobájukba aludni, és megindulnak, jobb esetben egyesével a háló felé!
Puszi mindenkinek! Ne hagyjátok legközelebb, hogy nevemhez hűen ennyit panaszkodjam! Most ez egy ilyen nap volt!Sziasztok!
puszi, Nektek is :)
macsek meg van már? :DDD
Igen! tuti!
A barátnőm is ezt mondta a háziorvosának, amikor kiderült, hogy cukros kismama ( 10 éve), és tavaly infarktus vitte el a dokit!
Köszönöm! Én is szeretlek!
nálunk ..... volt valamikor jobb is..de most ez van..
jaj, megint macskát kell keressek..
úgy szokták mondani,
az a jó szíved visz majd a sírba :)
én ezt nyersen szoktam csinálni, meg még hagymát is és akkor teszem a mikróba (Csorieva nem jársz most itt remélem :DD)
nagyon finom mindegyik :DDD
nanááááááááááá!!!!!!!!!!!!
egy rák nem is lehet más, csak túúúúlélőőőőőőőőőőőő :)
nálatok vagy nem volt, vagy drága, nem változott arra semmi :(
meg kell probáljam .. jővő héten..köszi az ötletet!
jó libapucolást holnapra!