Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ezt már én is mondtam egy párszor...))
Hát nem tudom meddig leszek még itt veletek,ez a gép 5 percenként lefagy.Lassan idegrohamot kapok tőle.
az jó, hogy ideértél...
én is vagyok, m1g a csajok jönnek..
azt még nem tudom, hogy a ngy hazajön-e ma..
a vacsin túl vagyunk..
apu nem engedi , hogy hallgassam a zenét , mert kell hallja a fotballt....(((
Hát ez az.Az volt hüje aki kitalálta.Lehet jobb lenne még mindig a cserekereskedelem:))))
Szijjjjjjjjjjja Boszikám, már hiányoltalak, nagyon!!!!!!!!!!
Már megszoktam, olyan vagyok mint a térkép...))
halijóóóó,
megjöttem, gép ha igaz most már rendben, valami több órás izét rakott fel a fiam és nem olyan régen lett vége, én meg akkor már szundikáltam, azóta meg más dolgom volt, de végre ideértem :)))))
jaj, sajnálom, megüted-e magad?
Szia! Te csak elköltenéd...DDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok,pénzt azt nekem is küldhetnétek:)))))
Nem tudod a pénzed hová tenni?...küld el nekem...DDDDD
Muccááájjj....Postajárat :-)))))
Ebben a ronda időben?...DD
Háááát....nem olyan biztos :-(
Van még egy-két dolog amit el kellene intézni.
Nem ártana megméretni.Bár bőven bajod így is.Most megyek a fiúk jönnek.
Az jó lesz, remélem pihizel!!!
Ma igen .
De holnap itthon leszek.
Nem tudom, mert még a kórházba se mérték egyszer se meg.....nem szokott, de kitudja?
szia
semmi különös nincs , esik az eső....nem csinálunk semmi különöset..megvagyunk , de nálam mintha kezdődne valami megfázás, ami mondjuk nem véletlen , mert a dózist kapom rendesen..
nálatok mi a helyzet ?.. jól vagy ?
Jókat tudsz "alakítani"! Frászt kaphatott szegény lányod! :(
Jobbulást!
Sajnálom,Jó lett volna jobb hír tőled.Vérnyomásod ingadozik?
Szia Szanád! Mi újság felétek, hogy vagytok????
sziasztok..
szép estét.. ))
Szia, dogoztál???
Köszi....
Vörösboros szép vasárnap estét :-))))
Most egy kicsivel...ma ráestem az ebédlőasztalra, olyan rosszul lettem, a lányom alig tudott összeszedni..(((
További ajánlott fórumok: