Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
én is , két kavargatás közt!
ma nem voltam valami jól.....
mostanra szedtem egy kicsit össze magam...
de a fülem az csak fáj...
Vereskati!
Nem tudnál beszúrni nekünk végre egy kis jóidőt? :)))
Hétfőn reggel északon szórványosan, a délebbi tájakon csak helyenként várható eső, délen itt-ott felszakadozhat a felhőzet, ám ezeken a területeken többfelé sűrű ködfoltok kialakulása valószínű, melyek egy része csak nehezen oszlik fel a délelőtti órákban. A gyenge délkeleti légmozgásban enyhe éjszakára készülhetünk, a minimum hőmérsékletek 5 és 11 °C között várhatóak.
Napközben a Dunántúlon változó felhőzetre és több-kevesebb napsütésre számíthatunk, míg a Tiszától keletre többnyire erősen felhős, borús marad az égbolt, és elvétve kisebb, jelentéktelen mennyiségű eső, zápor is előfordulhat. Általában mérsékelt marad a délkeleti-, majd a keleti, északkeleti légmozgás. A legmelegebb időszakban 10 és 15°C közötti értékeket mérhetünk.
A bolondokházában éjjel benyit az orvos a betegei szobájába. Látja, hogy az egyik a cipőjével fűrészeli az asztalt, a másik meg fejjel lefelé lóg a lámpáról, miközben a feje már igencsak vörös. Megkérdi a fűrészelőtől:
- Maguk mit csinálnak?
- Doktor úr, én épp az asztalt akarom ketté fűrészelni.
- És a társa?
- Ő tiszta bolond. Azt képzeli magáról, hogy villanykörte.
- Akkor miért nem szedi le onnan? Már tiszta vörös a feje!
- Hogyne, hogy sötétben kelljen dolgoznom?
Bekukkantok csak és elmondom milyen balga voltam.
Vettem egy matracot, mert már aktuális lett "volna" a matrac csere. Szépen itthon van kb. 2-3 hónapja. Kb. 1 hónapja vettem rácsot is hozzá, olyan fejemelős stb. Most a régit ami egy heverőszerű tünemény leszedettem, hogy a helyére megy a rács és matrac és kiderült nem is jó rá a méret. Így még nem jártam, mindig mérek. :(
Szép vasárnapot mindenkinek.:)
Szervusztok! Kaptam! Aki tud, segítsen! Köszönöm: Segítsetek! Keresek az országban egy Lévai vezetéknevű családot, akiknek sclerosis tuberozás a gyermekük és Lottinak hívják. A mi 20 hónapos kislányunk is ebben a szörnyű genetikai betegségben szenved, ami gyógyíthatatlan. Lottinak sikerült egy alternatív gyógymód segítségével tünetmentesíteni az állapotát, ezért szeretnénk velük minél hamarabb felvenni a kapcsolatot. Talán budapestiek, vagy Győr környékén laknak. Minél többen küldjétek tovább. Nagyon fontos!!! Köszi: Göncz Erika [Göni]
mára van ebédem , húsleves...
azt se tudom, mit csinálok délelött?
mondjuk kerül.. de minden sablonos...
még nem is reggeliztünk, de most szabad a gép , hamar bekukk..
de aztán mennem kell, szegény embernek reggelit adni..