Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Akkor hol itt aprobléma? A szülők ellenzik? Esetleg nős, mert az gáz.
20,h. a fene enné meg! :)
de én éretebb vagyok, mint egy 20éves, ő meg gyerekesebb! :D
Mitől kellene megfutamodni? Nem félek! Mint a gyáva nyuszika!
És??? Te mennyi vagy? Magával a 44-el nincs gond legszebb férfikor.
Az fájdalmas lenne! De te hány éves vagy?
Na most mindenki megfutamodott?
szerelmes vagyok egy 44éves pasiba...
na erre varjatok gombot! :)
Kaptam egy levelet arra válaszóltam. Itt vagyok.
Mondjad bátran, én már kikészítettem a lányokat!Volt itt minden.
Szia! Mond bátran örömöd, bánatod.
Ez így nem igaz. Én nem szeretek főzni. A gyerekeknek igen, de senki másnak. Magamnak meg főleg nem. Men vagyok sovány :( jó is lenne ha ezen múna a dolog.
Sziasztok!
Tényleg tudunk csevegni arról,ami nekem most épp problémát jelent?
Nincs kinek elmondanom, nem merem...
Amikor még a csirkeszárny olcsó volt, (persze mihez képest)6 éve csináltam a csóróságtól nem látva, tepsi aljára alufóliát tettem, rá nyers krumplit karikázva, rá csirkeszárnyak sorba, amit lehet csak sózni, vagy bárhogy fűszerezni. Betakartam szintén fóliával 20 percre, majd 15-20 percig fólia nélkül pirítom még. Nagyon bejött!
A koleszterin hol jár már????.....DD
áh nem, csak néha körbenéznek más fórumokon is, nem mindenkinek ez az egyetlen hely csak, én is szoktam mászkálni, ha nincs éppen senki :)
a másik, megy egy sorozat a tv-ben, többen azt nézik szerintem :D
alapjában genetika az egész, no meg némi szerencse :)
ez nagyon jó, szeretjük a főtt tésztát és a nokedlit, megcsinálom, de nálunk a fiúknak kell valami hús is, ezek tiszta vércsék :DDDD
Teljesen olyan, mintha pörkölt lenne csak ez hús nélkül van!
Én már nagyon kerek vagyok! barátnőm beszélgetett a sógornőmmel, sikeresen felvilágosította, hogy mi azért vagyunk " kövérek", mert szeretünk főzni, ő meg azért nem fog elhízni soha, mert kötelességből főz!
Meg rakottasan is! Csináltam már tojással rakva, de lehet hagyományosan rizs és darálthusis pöri keverékével is! Tetejére tejföl. Isteni.
kiskerek, gratulálok
pár nap és Tillynknek lesz igaza, nagykerekedünk :DDDD
változik az ember ízlésvilága.
nálunk a fiam és a keresztfiam utálta a zöldségféléket, de gyerekkortól ám!
most, mindkettő imádja, nem győzök csodálkozni rajta :))
Rántva is finom, csak macerás.
Én is megcsinálom!
Találtam egy jó és olcsó húsmentes nokedlit!
Felteszem a hagymát dinsztelődni, szoktam bele tenni paprikát és paradicsomot pici kockára vágva. Pirospaprika, Gulyáskrém, Piros Arany, összefőzöm, tejföllel pici liszttel behabarom Belekeverem a nokedlit és így tálalom. Meglehet bolondítani petrezselyemzölddel is, leheletnyit bele. Mi nagyon szeretjük.
További ajánlott fórumok: