Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Dejó! :)
nagy boldog család..
én is erre vágyom! :)
kicsit irigyellek ám!
én csak bekességet akarok, meg persze Őt! :)
Észrevettem. :(
Remélem mindenki rendben van, a betegek gyógyulgatnak...
Jó éjt mindenkinek!
szia forgómorgó :DD,
nem mindig jó a kalkulátor, csak nyugi.
Sziasztok!
Csak benéztem, mert számolgatok. Néztem a kötelező biztosításokat. Beírtam mindent, aztán kihozta nekem a gép, hogy jóval kevesebbet kellett volna fizetnem idén, mint amit fizettem. Valami rossz a kalkulátorban? De jól felidegeltem magam, mert mire előkaptam a szerződést meg a papírokat...a fene essen belé, hogy semmi nem megy rendesen!
Miért vagy sűrűn depis?
Szedsz rá vmi gyógyszert?
akkor örülök, mert mindjárt jobban fogsz aludni és már a holnapi napod is kellemesebben fog telni :)
Depike, nagyon ügyi vagy, hogyilyen jót tettél Melodyval :DDD
hát az tuti, az én lelkemnek is nagyon jót tett! :9
már nagyon elvoltam keseredve...:S
és mindenki engem támadott, mikor elhihetitek, nem én kezdeményeztem!
érdekes az élet, gyerekként és tiniként, mindenki öregebbnek gondolt a koromtól, most meg kb húsz éves koromtól, fordítva :))
énekeljünk :DD
legyen a lelke fiatal, ez a lényeg :DDD
ha jól érzed itt magad, miért ne :))
szívesen látunk bárkit, bármikor :)
kérdezd Depit, Ő sem olyan régóta van itt, de jön, mert beszélgetünk és ez jót tesz mindenki lelkének.
Jó, én éneklek Veled! :))))
hát Neki tuti fiatal a lelke! :D
Tudod mikor itt megismerkedtünk illetve nem itt a Mese közösenben és meghívtál ide, nem néztem a korodat és azt hittem valami kis csitri írogat :)
Énekeljük. Nem az a fontos az ember hány éves, csak a lelke legyen fiatal!!!!!! :DDDD
:DDDD
hehhhee!
ez nagyon jó!
és még csak páran vagyunk itt,
gondold el, milyen lehet a többi, a csapat egésze,
klassz emberek, nekem elhiheted :DDDD
szia, iaazad van :) nekem sem éppen 57 éves a gondolkodásom, inkább gyerekes még most is :))))
jó éjszakát :)
köszönöm! :)
de jófejek vagytok! :D
Öcsém 41 éves , esküszöm annyira gyerekes a gondolkodása, mint egy 18 évesnek Viszont jó génekkel van megáldva, mert 30-nak sem néz ki. :)
Nem a kortól gondolkodik valaki ígyvagy úgy. Tapasztalat.
további jó fecsegést, és megyek lefekszem. Depis mondj még 1-2 jó szót, Melody örömmel térjen aludni. :)
Jó éjszakát lányok!
család és a sok rosszindulatú ember...
:S
majdnem apámmal egyidős! :D
sokan élnek tizen, huszon, harminc éves korkülönbséggel, nagyon szép házasságban.
ne azzal törődjetek, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy szeressétek egymást,
ezt bárkinek javaslom :)
haha! attól tartok ilyen nálunk is lesz! :D
sőt tuti!
azt mondta a nővérem(még csak ő tudja) hogy hozzám legalább 20évvel idősebb pasi kell, nade nem örök életre!
csak laza kapcsolat, az oké, na de hogy képzelem én azt,h. együtt élnénk!