Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
a fórumokon mindig akad egy okostojás :DD
lehet, hogy Ő éppen azért morog, mert nem merte annak idején felvállalni vlamelyik szerelmét, hasonló okok miatt, mit tudni :)
na, hurrá! :)
én 20voltam szeptemberben, ő meg 44 szintén szeptemberben :)
csak az a kérdés, h. lehet-e nekünk ezután boldog közös életünk?
szerintetek?
:)))
ez jó!
öreg? :OO
ne beszélj már bolondokat! :)))
ezzel fárasztanak már napok óta,h. én fiatal vagyok, ő meg hozzám öreg! :S
az a baj,h. engem még gyereknem tartanak, és öregnek tartják őt hozzám, pedig nem is ismernek...
:(
Fórumon pocskondiáztak...
mindketten tagok vagyunk...
és kitudódott.
igen. amúgy nem házasok, csak együtt élnek, de azt mondta már vagy 10éve nem volt szerelmes.
van amúgy két nagy gyereke is, de még család, gyerekek bemutatása nem került sorra, majd ezután...
:)
hát, ugen, meghát tudjátok a szerelem nagy úr, és én esetleg családot is szeretnék...
de mi van, ha ő már nem? :S
általában azért maradnak együtt aa már egyébként külön élő párok, mert egyiknek sincs annyi pénze,hogy kifizesse a másikat :(
vagy még nem mondták el a gyereknek, hogy már nem egy pár :(
egyik sem jobb, de ha szereted és Ő is ? mi itt a kérdés? a 44 év nem baj, összerázódtok, középen találkozik a gondolkodásotok egy idő után.
Akkor mégis igaz,h. a szerelem mindent legyőz? :)
Köszönöm amúgy, sikerült felvidítanotok, még a végén elhiszem,h. nincs ebben semmi különös! :)
csak ma már annyi pocskondiázást hallgattam végig...:S
Mert az is jelent valamit, ha bemutatja a kislányát azzal tudatosítja veled és a családjával is fontos vagy neki. Amíg ezt nem meri megtenni szerintem nem biztos az érzéseiben.
Magánvéleményem.
szia,
mesélj, de előtte elmondod, hogy mi az az izééé a neved mellett, :DDD
azt mondta vállalja...
csak mi lesz velünk ezek után? :S
akkora botrány lenne mindkét család részéről,h. csak na!
Nem ment el a lakásból, tehát még együtt vannak?
Ez már nem hangzik jól nekem. Messziről jött ember......, de ne legyen igazam. Nem a kor a probléma, az hogy ő még ott van a régi családjával. A kislányát ismered, bemutatta már?
ja, szerintetek nem probléma? :)
dejóóó!!!:)
itt már mindenki lehurrrogaott, meg előítéletes volt...
nem nős, viszont van egy 11éves kislánya, akinek az anyukájával együtt élnek, de azt mondta,h. velem akarja leélni az életét...
csak nagyon messze vagyunk egymástól...
ő Debrecen környéke, én meg itt pest...
:(