Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
hihi!jó!:)de aztán meg miből élünk majd mert a vége az lesz hogy dolgozni sem akar majd elmenni itthonról!:))
Én azt az egyet nem szeretem benne.Túl édes!
visszaolvatam 5 oldalt és még ez az esti csevegésetek O_O... na most megyek el, mert nem érem utól magam. Locsi-fecsi egy társaság vagytok.
talán:)
helyesssss a dörgéssssss :DDDD
kiverjük a vasajtót rámástól!
vagy ragaszd magad mellé a drágát!( vagy alád)
Mond meg neki is! Én megmondtam, úgy rohant haza, hogy soha olyan korán nem ért haza! :D
helyes, mond mit főzzek, süssek és ha már a szomszéd városban teleetted magad, gyere tovább, azután hazagurítunk :DDD
ha még ezek után beférsz a lakásba :DDD
nekem már alakul azért 22 kiló már lement csak a tudat hogy most nem teszek meg mindent a cél érdekében az zavar nagyon:(
Az enyém is! De én a gyerekek miatt nem tudok bekukkantani délelőtt.
Imádom az Dobostorta tetejét! :)
Az esküvőmre égetett cukorból szerettem volna tortát, de olyan hamar volt, hogy nem volt idő egy cukrászt keresni.
hát igen....akkor meg a férjem hibája mert mostanában mindig dolga van:)most sincsen itthon:(jaaaa ...kereshetnék mást is akár...nem is rossz ötlet:P
Na, akkor ezért nem fogyok!
itt talán egyetlen társunk kivételével mindenki a súlyával küszködik :))
jó helyre csöppentél :DDD
nem nevetünk ki, dehogy :DDDDD
:))) Összefoglalunk neked, igaz Boszi! Mindent a fogyásért! :D))))
Ennék isteni dobostortát! (nem igazán fogyókúrás, tudom, de nagyon FINOM!!!!
A fenébe! Éjszakás a párom! Ugye nem gond, ha holnap délelőtt nem jövök?:-))))
Mégy boszinézőbe? Én Oszlejjel randevúztam ott, de legközelebb Boszihoz megyek, úgyis csak 50 km van köztünk:-))
A legjobb sport a szex! Attól lehet a legjobban fogyni! :))))
Ezzel a tempóval hamar itt lesz a 100.000 is. :))
Igyekszem majd. Hiányoztatok. Úgy döntöttem, hogy esténként ha Sanci lefeküdt benézek. Dolgozni ilyenkor már úgysem bírok sokáig, mert elalszom. :))
annyit beszéltetek, nem is tudok most visszaolvasni, ammellett , hogy én szedem most le a macskát 5 percenként a polcról..
hát a ma esti evészet után, ránk is fér :))
volt itt már minden, csokik tömkelege, főzés minden formában :DD most sütünk, süti még nem volt :DDD
nah majd jön Nuci és hoz valamit biztosan :DDDD
Tisztítótea, mi? egyszer én is vettem! Rá is fáztam becsületesen, azóta is a szekrényben csücsül! Ugyanis salaktalanítani epekövesnek.......NEM KÉNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hacsak nem akarom meglátogatni a műtőt!Abból meg elég volt 3x.Szüléseknél.
köszönöm a meghívást, egyóttal Debrecenbe is ellátogatok..
ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Annyira nem vagyok kiselefánt. :)) Hogy felejthetnélek el???? :))) Fogytál? De jó neked.
jaaajjj a súlyt ne is említsük.....:(ilyen rossz időben nem megyek futni de már beképzeltem hogy olyan dagi vagyok megint mint egy elefánt...:S a férjem bezzeg még esőben is lefutja a 16km-t.és ma a fallabdát is lemondta a társ:( holnap veszek ugrálókötelet és ugrabugrálni fogok de nehogy kinevessetek majd közben:)
gondolom drágám :)
sok a munka és a kicsi Sancika együtt :((
aranyos kis pók, azt látom :DDD
gyere bármikor, majd mesélünk és akkor nem kell olvasni :)))
Köszönöm kp finoman :DDD
mint látod, megléptük az 55000!!!
Megyek keresek valami tisztítóteát:-))
További ajánlott fórumok: