Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Már megszoktam, de jön a tél és ilyenkor kicsit egyébként is elvagyok bambulva!
sziaaa,
mindkettőtöket és még Imrénket is hiányoltalak :(
Nuciról nem tudok, nagyon hiányzik pedig, nem szól, viszont ilyenkor már itt szokott ücsörögni, de most :((((
duracell kutya?
hát amennyit itt ültünk egy helyben :DDDD
hűű, ez nem lesz semmi :((((
kezdek álmosodni...
és pisilni kell! :))))
itt is vagyokMegpiszkáltam a kandallót, de nem sok remény van, hogy begyulladjon.
Szép estét ! Külön köszöntöm akivel még nem találkoztam, érezzétek jól magatokat közöttünk !
Naaaaa jól kitoltatok velem, már egy ideje, csak olvasok, olvasok, huszonkét oldalt kellett visszaolvasnom.
Ez igen ! Jó kis termés volt, pedig csak egy napot hagytam ki :-))))))))))))))))))
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen összejött a kis társaság, és jó a hangulat !
Nuszikát hiányolom !!!!!!!!!!!Remélem, nincs újabb gond ????????
Én is teszek akkor már egy kört.
HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ! Nagyon fáradt lehet az a gőz!
3! De most csak kettőt kell vinni, de , ha már nem lesz itt anyám, akkor vihetem mind a hármat! A kicsit nem hagyhatom egyedül!
kieresztik a fáradt gőzt :DDDD
persze, vigyázz is, mert ha nem szeret valamit az ember, annak oka van, és egyébként is, egy nőnek két gyerekkel, nehezebb :(
Na! Most tűnt el mindenki!
Én mennék, mint a távirat!
Mi tart vissza! Költözz! Nagyon jó hely!
Muszály! Az ovi kb 1 km. Lehet gyalog is! De akkor korábban kell kelni! Egyébként nem vagyok szuper anyu! Lusta tetü vagyok!Néha átpasszolom az apjuknak, aki akkor jön haza szerencsétlen. Meg is kapom a beosztásom a csajoktól utánna!Pedig lehet, hogy csak beteg vagyok, vagy elaludtam, és apa már fel van öltözve.
Én meg még oda is költöznék....
akkor nem lennék olyan messze attól, akit nagyon szeretek...:)
Na Te aztán szuperanyu vagy!
Biciklizni, gyerekkel, kora reggel! :O))
azt nevezem! :)
Én is szeretem! Szívesen ellátogatnék oda.
Imádom Debrecent!Olyan gyönyörűűű :)))
Én is így vagyok vele. Reggel esőbe kell vinni a gyerekeket.Nagyon nem szeretem!Ilyenkor át szoktam passzolni szerencsétlen apjuknak. Nem tudok esőben biciklizni.2 gyerekkel meg pláne!
Nálam csak pötyörög az eső, és eléggé hideg is van. :(
valamikor muszáj, de legalább csak éjszaka esne, nappal meg ne :)
További ajánlott fórumok: