Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
látod, jó helyre csöppentél :DDDD
Ez rövid kukucsra sikerült, de a beszoktatás úgy is így kezdődik. Egyszerűen képtelen vagyok követni titeket. :))) Lehet nagyon fáradt már az agyam. :) Majd holnap újra próbálkozom. :))
Mindenkinek nagyon szép éjszakát és pihentető álmokat!
itt kibeszéleem magam, s legalább kevesebbett mondok a páromnak...s nem zavarom a tv nézésben..
mikor innen kimegyek , még legalább egy félórát az itteni élményeimen szórakozom..
kiskerek :DDDDDD
gratulálok, mennyit is vittél már el ma este? :_DDDDDD
Ügyes lány vagy , menni fog!
Jó éjszakát, szép álmokat!
ne nehogymáá! Mindeki itt hagy? :(((
:)))
Jóéjt Nektek , már aki megy csucsukálni! :)
majd megpróbálsz beérni bennünket :DD
Nem sajnálkozni kell, csatlakozz gyorsan!
puszi, jó éjt, és a Kisbencének is :DDD
nekem is jó lett a kedvem és már nem is vagyok magányos mert veletek lehetek!:))
hát tegnap voltunk nagykerek, este, gondolhatod azóta meg már mindjárt 400 lesz :DD
hát igen, locsifecsi, de gyere már Te is, mert akkor lesz csak igazán duhaj a hangulat :DDDD
már majdnem kiléptem én is... már az itteni perceim meg vannak számolva mára!
Akkor szép álmokat mindkettőtöknek. Csibi is itt van mellettem. Éjszaka megint mesézett alvás helyett, már kiakadtam tőle!Most meg nem alszik.
Álom! Áááááááá! De jó is lenne!
Jó éjszakát, szép álmokat!
de már jó kedvem van! sikerült a Drágámnak fölvidítania! :))))
jó sokat késtem, mi??? :))
sajnálom-sajnálom....
ti fennakadtok 50 km..? ha a határig elmennék, onnan már gyalog is elmennék Debrecenig...
lásssátok-e milyen?
a tavaly ilyenkor eszembe se jutott , hogy M.o-ba menjek..s most egy nap nem telik el, hogy legalább gondolatban ne ott barangoljak!
Édesek vagytok, de most búcsúzom. Megyek összebujok Bencémmel, ilyenkor együtt alszunk:-)
Az egész tetejét!Sütök kettőt!Csak a te kedvedért!
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen felajánlottad! :DDD
Bogyókának adj egy kis marék szárazat, aztán ellesz azzal, te meg jöhetsz fórumozni. :)
További ajánlott fórumok: