Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Az nagyszerű, hogy kevesebb lett a súlyod :) ügyes vagy.
Nálunk nagyon hülye idő van, olyan csapadék zúdult az arcomba, ami olyan volt, mint a hungarocell bogyók és azt hittem sebes leszek tőle, aztán eső, hószerű váltakozott. Mindennek lehetett mondani csak szépnek nem.
Az ügyintézésem még mindig tart. Én nem értem, miért bonyolítanak agyon mindent, amit 1 maximum 3 lépésben meglehetne tenni, miért kell két hétig naponta bejárni a hivatalba? biztos nálam van a hiba, ha ez így működik, működhet..hiszen csak szóvá tették volna már ha nem jó. kühüm...
Boldog Szülinapot az unokának!!!
Puszi
Nagyon ügyes vagy!!!!
Szorítok, hogy még sokkal több lemenjen.
Köszi drága!
Jó unokázást! És csak mértékkel azt a fránya munkát:))
Sziasztok!
egy gyors köszönés erejéig jövök. ma anyukámnál voltam, holnap a lányoméknál megyünk.
a kislány unokámnak szülinapja lesz a jövő héten de akkor apás hétvége lesz. a meg én is dolgozni fogok.
Enissa, Kata jobbulást nektek.
Zsuzsa,neked GRATULÁLOK! csak igy tovább.
mindenkiki másnak szép napot.
sajnos ma csak ennyi voltam.még készülök, aztán meló.
ja..itt is ragyogóan süt a nap.
Sziasztok!
Itt gyönyörűen süt a napocska, a kedvem is jobb:)
Pláne, hogy 1 kg-val kevesebbent mutatott reggelre:))))
Szép napot mindenkinek!
Azt hiszem elkapott valami nyamvadt köhögős vírus.
Elintézem amit kell aztán ezerrel próbálom kúrálni magam.
Nem válunk el! megyek velük:)
Szép napot:)
Sziasztok!
Ikertesótól loptam:
Az életben ráfogsz jönni, hogy minden embernek, akivel találkozol van valami értelme. Néhányan kipróbálnak, néhányan kihasználnak, néhányan megtanítanak dolgokra, és vannak akik ellened vannak. Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Soha. Szóval éld úgy az életed ahogy tudod. Ahogy akarod. Nincs szükséged mások véleményére!!!
én ma mosolygós!
tegnap buborékokat láttam, jót tettem, és azóta szárnyalok! :)
Akkor jó!
:)
Hogy vagy?
Kár, legalább elmondhattad volna, hogy milyen :D
A gyerekek feltalálják magukat :)
Mááár ?:) Nem korai ez egy kicsit?:)
Jó értelek, elhiszem, kicsit fájni fog, de majd megvígasztalunk :)
én szóltam!
;)