Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtök tanácsait, kedvesek vagytok, hogy segítetek.
A kérdésre válaszolva pedig nagyon fontos nekem ez a dolog barátilag is, de szívesen lépnék előrébb amit nem merek.
Tudom sőt biztos vagyok benne, hogy udvariasan elutasítana és többet nem írna. (Arra is gondoltam, hogy neki van valakije de természetesen ezt nem fogja megírni nekem.)
Szóval marad a csendes gyötrődés és a várakozás, aztán hátha lesz valami. (Különben több — általam még nem említett — tényező is van, ami megnehezíti a dolgokat de egy bárki által olvasott fórumon nem szívesen beszélnék erről nem azért, mert titkos vagy mert vagy szégyellni való, egyszerűen nem szeretném ha az illető rájönne, hogy róla van szó.)
A válaszokat még egyszer köszönöm, este még felnézek, hátha más is ír valamit.
Szia Nóri!
Én sem tudok értelmes tanácsot adni. Mindenkinek magának kell érezni, hogy mit kell-ene tennie. Szerintem várj, majd kialakul a helyzet....
Szia Nóri!
Én még nem voltam, nem is tudom mit lehet ilyenkor tenni.
Mennyire fontos Neked ez a kapcsolat, barátság?.. ha kevésbé, akkor talán tedd fel élesben a kérdést, nincs veszíteni valód alapon.
Lehet ő is hezitál, esetleg valami rossz élménye volt, amit ,még nem hevert ki,de érdekled.
Látatlanban, ismeretlenül nagyon nehéz és talán felelőtlenség is lenne konkrét tanácsot,adni. Igaz a döntés a Te kezedben van.
Majd számolj be róla, mit léptél és mi lett a vége.
Este lesznek többen a fórumon, nézz vissza, biztos mondanak okosabbat is nálam.
Sziasztok!
Tegnap délután regisztráltam az oldalra, úgyhogy még nagyon újnak számítok.
Keresgélés közben rátaláltam erre a fórumra és gondoltam megkérdezem, hogy mi a véleményetek a problémámról, ami a következő: több mint egy éve belezúgtam egy férfibe, aki mit sem tud a vonzalmamról. Nagyon bátortalan vagyok ilyen ügyben hiszen mindig azt vallottam, hogy a férfi dolga a kezdeményezés és nem a nőé. Régóta levelezünk egymással, de ezek a beszélgetések teljesen általános dolgokról szólnak, szó sem esik érzelmekről.
Igaz, egyszer már próbáltam olyan irányba terelni a beszélgetést, hogy szó essen az érzelmekről és többször próbáltam neki utalni az érzéseimre de nagyon úgy tűnik, hogy nem veszi észre (vagy nem akarja észrevenni).
Tanácstalan vagyok és fogalmam sincsen, hogy mit tehetnék.
Volt már valamelyőtök hasonló szituációban?
Mit javasoltok, mit tegyek?
Még nem volt :))
Nem nagy ügy, már máshol tanultam:))
:)
Sajnos a mai világban nem sok lehetőség van a túlélésre....
Igaza van enissnek! Ha menni kell,akkor menni kell, nincs mese!
Raktáros is benne van, de könyvelni nem tanulunk, én nem is érzek hozzá huzalmat..:)))
Raktáros, áruterítő, marketinges, veszélyesáru kezelő.... ezt foglalja magába...
Szia!
Esetleg nem lehet, hogy Te is menj külföldre? Van ami itthon tartson, mondjuk beteg szülő, kialakuló kapcsolat vagy egyebek?
..ha van lehetőséged egy érzelmek nélküli, de a problémádat ideiglenesen megoldó lehetőségre, én nem látok benne semmi rosszat. Sajnos a túlérésre kell játszani sokaknak, és mindig a lehető legjobbat kell kihozni belőle, miközben igyekezni kell újabb lehetőséget keresni.
Sok sikert!
Magyarul raktáros, vagy analitikus könyvelő?
Végül mindegy, csak tudj vele elhelyezkedni, és meg is fizessék :)
Köszi, hogy megtiszteltél vele minket :)
szia!
Ebben neked kell döntened, nem tudok tanácsot adni. Bár ismerek valakit, aki nem agyalt azon túl sokat, hogy érdek vagy nem érdek az a kapcsolat, ment, mint a villám...
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok nagyon, szeretném ha segítenétek!
Elváltam 2 éve. Budapesten albérletben lakom a 23 éves gyermekemmel aki úgy döntött hogy kimegy külföldre. Eddig ketten tartottuk fenn magunkat, és az albérletet, most egyedül maradok. Egyedül nem fog menni. Érzelmek nélkül, érdekből nem akarok kapcsolatot ezt a megoldást nem tartom jónak! Szeretnék tanácsokat kapni tőletek Ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet! Köszönöm előre is!
Szabadni szabad..., csak nem biztos, hogy elárulom:)))
Na jó, nektek elárulom:P
Logisztikai ügyintéző leszek tavaszra:))
Enis, egyszer téged is elviszlek magammal :)
de ha van még budapesti őt is viszem... akik meg nem itt laknak, jönnek velünk!
sziasztok!
Remélem mindenki kialudta magát!
Én nem...
de nem bánom... 10 év után voltam bulizni...
Sziasztok!
Keménynek kemény, edzésnek edzés, csak épp az agyamat edzem most:)) Tanulok:)
Jászberényből értem haza este, 4 óra alvás után hajnali kelés, 6 óra tanulás, közben oda-vissza utazás... Kicsit kidőltem:)
Most viszont kávézom, majd állok neki a házimunkának, és nagyon remélem, hogy az idő ma nem tréfál meg és moshatok:P