Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
visszaolvastam és fölvagyok háborodva.
Enis elhiszem hogy kiakadtál...
éas aki vak az alkalmas....nem normális ez az ország már.
de szerintem nem sokáig fogja tűrni a nép.
Fiacskádnak, de Papókát is üdvözlöm :)
sajnálom, hogy nincs jól, de annyira érthető, csak az ember aggódik ilyenkor, nagyon :(
Tesznek rá magasról, a statisztika meglegyen.
Volt egy ismerősöm elment felülvizsgálatra, ők úgy látták, tökéletesen meggyógyult, mire kiment a papír,(végzés) hogy munkaképes, már a temetését intézték, ennyit a "tisztelt bizottságokról".
embertelenek,
vagyis elembertelenedett ez a mostani világ, mert annyira csak a pénzre hajtanak, akik olyan pozicióban vannak.
Biztosan nem adott semmit,hiszen nagyon be kell osztania a pénzt...:( Van még 2 iskolás gyerek..
De ilyet! Hogy:Látást nem igénylő munkára alkalmas!
Hiszen még akiknek nincs ilyen problémájuk,azoknak is nehéz állást találni...
megkapaszkodtam, biztos ami zicher :DDD
jó éjszakát :)
Hát igen!
Szerencsére gyerekeim már jó ideje alszanak, nekem is csak másodpercek kérdése:)) Megyek is és fejest ugrom az ágyikómba! Ha esetleg földrengést észlelnétek, akkor csak én voltam:)) Nem jutottam el az ágyig:))))
Mindenkinek jó éjszakát!
nah, Veled mi történt ?
csapj bele, ez már egy ilyen nap, ahogy látom :(
nem adott semmit, vagy nem eleget, sajnos :(
és ennél borzasztóbbat nem tudok elképzelni, mint az ilyesmi, hogy nyomni kell őket zsével, ha azt akarod, ami neked jár, meg is kapd :(
az emberi kegyetlenségnek és pénzéhségnek nincs határa, ahogy látom :(
a végén sírva fogunk röhögni, kínunkban :(
sok sikert, tegyél fel az itteni hirdetős részbe egyet, hátha bejön :)
vagy olvasd el, hátha van Nektek való lakás :)
szegény Petőfi :(
mindenki még most is Őt keresi?:)
jobb lenne hagyni nyugodni békében, akárhol is van :)
szia :)
Szépet Neked is :)
Vagyunk :)
mizu ?:)
csajok olvastam vissza!
döbbenet a mai napom ebből a szempontból...
A szomszédban lakik egy nő. Hosszú évek óta rokkantságit kap,mert a veséje is szét ment,de alig lát valamit. Az évek alatt csak romlott a látása.Látszik,ha el akar valamit olvasni,fél centire tartja az írást.. Tavaly volt kontrollon,azt mondták neki,nem jogosult tovább,és rápecsételték:Látást nem igénylő munkára alkalmas!!!
Komolyan mondom,nem tudom,az ilyeneken az ember sírjon,vagy röhögjön!
Enis!
Nyugalom!
Össze fog jönni valmai én is segítek ha tudok!
írj ha bármi van!
nem hagylak magadra én sem!
szép esték lányok!
vagytok még?
Hát ez az!
a fiam imádja a karatét, jól is megy neki, de mi lesz, ha egyszer összeesik edzés közben....???
Akkor jönnek a " na ugye, én megmondtam" okosságok...
És a szívem fog megszakadni. De elég egy komolyabb torna óra is, ha a baj már ott van:(